2777
2789
عنوان

خودم رهاش کردم، قلبم داره از جا کنده میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 39 پست
سخته خیلی سخته

طبیعتا سخته

کسی منکر سختیش نمیشه

منم تجربه کردم 

منم دارم روزای بدیو میگذرونم

ولی خب خیلی راحت گذاشتمش کنار

ادمم نبود ادمش نبودم 

ی جاهایی باید قبول کنی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
مگه شما مردا هم عاشق میشین

بله 

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ماه  یه نفره اذیت بشی بهتر از اینه که چند سال با چندتا بچه اذیت بشی

ازدواج عمرا میکردم پسره رسما دیوونه یود

گفتم دیر یا زود باید تموم شه و بالاخره این کارو کردم

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.
تا ابد حق صبح بیدار میشم، انگار هیچی نشده

اورین دوستم

رو خودت کار کن

پسرا هیچ جایی نمیرن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
قبلا من این کارو کردم، اره میشه طافت اورد

من الان یک هفتس خودم کشیدم کنار 

هرچند که اون رفته بود و فقط من بودم که داشتم ادامه میدادم 

میترسم خیلی از آینده از فرداها

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 
ازدواج عمرا میکردم پسره رسما دیوونه یود گفتم دیر یا زود باید تموم شه و بالاخره این کارو کردم

آفرین به شجاعتت. اگه صبر رو هم چاشنی این شجاعت کنی از این مرحله هم میگذری انشاله🌸

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
من الان یک هفتس خودم کشیدم کنار  هرچند که اون رفته بود و فقط من بودم که داشتم ادامه میدادم&nbs ...

آینده با اینجور آدما ترسناک تره بخدا

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.
طبیعتا سخته کسی منکر سختیش نمیشه منم تجربه کردم  منم دارم روزای بدیو میگذرونم ولی خب خیلی ر ...

قلبت از جاش میخاد در بیاد رو قفسه سینه ات سنگینه بغض میخاد خفه ات کنه اما باید لبخند بزنی 😮‍💨

🥲🥲🥲 آفرین خواهر قوی من

ببین من دوسال با این آدم بودم جوری اشکمو در میورد چون دوستش داشتم اصلا متوجه نمی‌شدم چقدر ب روحم آسیب میزنه کلی حرف بهم گفت کلی کار باهام کرد من ی دفعه دیگه بریدم خیلیی بد بریدم باز هم خواستم فرصت بدم ی کار دیگه کرد دیگه با اینکه داشتم از دوست داشتنش میمردم ولی خودم رفتم گفتم تموم بشه کلی بهم گفت درست میشه صبر کن درستش میکنیم ولی متاسفانه وقتی میفهمن که دیگه دیر شده من خیلی آدم بی روح و بی حسی شدم دیگه نه گریه میکنم نه ناراحتم نه خوشحالم خنثی