2777
2789
عنوان

امشب خونه دوست همسرم مهمونی بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 296 پست

ببین گلم بنظرم الان کار درست اینه اگر شوهرت بیداره برو باهاش با آرامش و ملایمت و غم حرف بزن بگو متاسفم امشب اینطوری شد ، واقعا نمیخواستم ناراحتت کنم یه لحظه اون صحنه رو دیدم خیلی حالم بد شد ، لطفا قهر نباش

میدونم واکنشم درست نبود، برای جبران کارم چند روز دیگه خونه ی آقای فلانی(همین دوست شوهرت) رو دعوت میکنیم باشه عزیزم؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
قضیه من فرق میکرد،من خیلی تحت فشار بودم ،مثل ضامن نارنجک یهو درفتم و دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم&nb ...

درکت میکنم 

ولی گذشت 

اینو یه تجربه بدون برای آینده

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما رفتیم یه سفر ۱ روزه  اونجا بهمون‌غذا دادن ،رستوران و اینا در دسترس نبود  من رفتم برای ...

منم یبار رفتیم فست فودی  پسره بدون کلاه درست کرد ساندویچ هارو بعد گاز دوم متوجه شدم چند تار موی کوتاه پسرونه تو ساندویچ هست نگاه کردم به پسره دیدم موهاش پر عرق و چرب هست خداشاهده فشارم افتاد بزوررررر خودمو نگهداشتم بالا نیارم ساندویچ رو گذاشتم کنار نخوردم به دوستامم گفتم من از طعمش خوشم نیومد هرچقد خواستم بروی پسره بیارم که کلاه بزار نتونستم بگم چون من ادم اجتماعی نیستم درونگرام ولی دیگه هیچووووقت نرفتم  حتی یه قدمیه فست فودیش

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.
@پاتریک_ام   قشنگم من اون کاربریمو تعلیق کردم اینجا هستم:)

سلام عزیزم کدوم کاربری ت بود توی خصوصی بهم بگو 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

آره خوندم از اولش کاری ندارم که کار درست کدومه ولی از اولش نباید ریپ میزدن رو پست شما

گزینه حذف نداشت هرچی نگاه کردم

ممنون برای برخورد خوبتون عزیزم

هرچی بقیه حالمو بد کردن ، رفتار شما انرژی مثبت زیادی داشت

امیدوارم همیشه حالتون خوب باشه

نتونستم حذف کنم ولی دیگه جواب کسی رو نمی‌دم

قصدم فقط راهنمایی بود

ولی خیلی اذیت شدم

الهم عجل لولیک الفرج
ببین گلم بنظرم الان کار درست اینه اگر شوهرت بیداره برو باهاش با آرامش و ملایمت و غم حرف بزن بگو متاس ...

وای نه تصور اینکه دعوتشون کنم حالم بد میشه، بخدا ادا در نمیارم ولی بخوام رفتار زنش رو با جزییات بگم همه حق رو به من میدم،ببین اینقدر زنش رو مخه که نگو ،

@پاتریک_ام   قشنگم من اون کاربریمو تعلیق کردم اینجا هستم:)

ومپایر اعظم؟؟؟

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

انسانی که با وجود تحصیلات درس شعور و انسانیت رو یاد نگرفته باشه و خودشم از بقیه ی مردم جدا و بالاتر ...

من نوشتم تحصیلات می تونه شخصیت آدما رو ارتقا بده . کسی که بی شخصیته با اونی که صاحب کمالات و شعوره برابره ؟ اگه سواد و علم یا حتی شعور و فهم باعث برتری انسان نمیشه پس چرا باید درس بخونیم چرا باید یاد بگیریم ؟ پس فرق آدما باهم چیه؟ کسی واقعا با دل و جونش درس می خونه صد در صد انسانیت داره شعور داره ، خیلی چیزا داره

موقع استخدام برای مثلا حسابداری بین اونی که دیپلم داره و اونی که مدرک دانشگاهی داره ، دومی رو انتخاب ...

اتفاقا من زمانی که شرکت دیگه کار میکردم کسی رو استخدام میکردن و بها بهش میدادن که تجربه داشت حتی اگه دیپلم بود

همین جایی که شاغلم طرف ارشد صنایع داره اما یه اکسل ساده رو بلد نیست 

مهندس مکانیک هست که توانایی محاسبه ظرفیت پرس فورج رو نداره تازه کارم نیست بلکه سنشم حدود ۴۰ 

و چه کسی اینکارو انجام میده؟ سرپرست فورج که مدرکش سیکل

تجربه و علاقه ب دانش آموختن و تلاش برای هر چه بهتر شدن چه در کار و چه در زندگی و اجتماعه که میشه گفت باعث برتریه 

صرفا داشتن یه مدرک نمیتونه دلیل خوبی باشه

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
منم یبار رفتیم فست فودی  پسره بدون کلاه درست کرد ساندویچ هارو بعد گاز دوم متوجه شدم چند تار موی ...

همون دقیقا 

من اون سفر انقدر حال روحیم بد بود، یه جریاناتی پیش اومد از نظر مالی پولم کم اومد ، باید کم خرج میکردم 

ولی نگفتم طرف زیاد تمیز نبوده ، یعنی هر گاز میزدم حالم بد میشد

وای نه تصور اینکه دعوتشون کنم حالم بد میشه، بخدا ادا در نمیارم ولی بخوام رفتار زنش رو با جزییات بگم ...

همین یبار دعوت کن ، عزیزم شما بخوای و نخوای بی احترامی کردی 

الان اون طرف و زنش بعد رفتن شما کلی مسخره تون کردن 

دعوتشون کن ، بزرگواری کن 

اتفاقا من زمانی که شرکت دیگه کار میکردم کسی رو استخدام میکردن و بها بهش میدادن که تجربه داشت حتی اگه ...

من نگفتم خودمو برتر می‌دونم از اول گفتم من وجه اشتراکی برای رفت و آمد ندارم،و دلیلی برای حسادت نداره،من این شیوه زندگی مورد پسندم هست و خیلی ام راضیم از این که حتی اینستا ندارم وولی به نظر ایشون کسی که اینستا نداره از جامعه عقبه،درحالی من شاغلم ،درامد دارم همیشه تو اجتماع هستم فقط با هر کسی رفت و آمد بهم خوش نمیگذره