2777
2789
عنوان

امشب خونه دوست همسرم مهمونی بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 296 پست
ارهههه اون کاربری ومپایر اعظم 20م در میاد از تعلیقی کاربری @dobby   رو تعلیق دائم کردم

عاشقتم من ❤❤❤❤😂😂😂😂😂چیکار کردی بازززز تو دختر😂

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

من نگفتم خودمو برتر می‌دونم از اول گفتم من وجه اشتراکی برای رفت و آمد ندارم،و دلیلی برای حسادت نداره ...

ولی شما تنها زندگی نمیکنی متاهلی 

باید شوهرتم در نظر بگیری و خودخواهانه تصمیم نگیری 

شاید منم بودم حالم بد میشد اما این رفتار شما ب هرحال درست نبوده صبوری گاهی لازمه

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا من زمانی که شرکت دیگه کار میکردم کسی رو استخدام میکردن و بها بهش میدادن که تجربه داشت حتی اگه ...

کسی که واقعا با علاقه درس خونده مدرک گرفته و به قول شما سعی کرده تا توی زندگی و کارش بهتر بشه نسبت به بقیه برتره .پس تحصیلات مهمه . جوامعی که به علم و دانش اهمیت میدن پیشرفت میکنن ،این میشه دلیل برتری

عاشقتم من ❤❤❤❤😂😂😂😂😂چیکار کردی بازززز تو دختر😂

ما بیشتررررر😂❤️

اونکه خیلی وقته تعلیقه 21 روزه تعلیق شد حالا بهت تو خصوصی میگم چی گفتم😂

اینم ازش خوشم نمیومد تعلیق کردم😂💔

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

ما بیشتررررر😂❤️ اونکه خیلی وقته تعلیقه 21 روزه تعلیق شد حالا بهت تو خصوصی میگم چی گفتم😂 اینم ازش ...

وای همون که چند شب پیش حرف میزدیم باهم😂😂😂😂من نمیدونستم توییی وای خداااااا😂😂😂❤❤❤❤❤❤

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

کسی که واقعا با علاقه درس خونده مدرک گرفته و به قول شما سعی کرده تا توی زندگی و کارش بهتر بشه نسبت ب ...

تا زمانی مهمه که در راستای اون مدرک تلاشی صورت گرفته باشه

نه اینکه فقط یه دانشگاه رفته باشه

از دید من ارتقای رفتار اجتماعیه که یک جامعه رو تبدیل ب مدبنه فاضله میکنه 

و ارتقای رفتار کاملا ربطی ب تحصیلات نداره 

مربوطه ب مطالعه 

و مطالعه دانشگاه رفته و نرفته نمی شناسه 

یک علاقه س

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
ما بیشتررررر😂❤️ اونکه خیلی وقته تعلیقه 21 روزه تعلیق شد حالا بهت تو خصوصی میگم چی گفتم😂 اینم ازش ...

گفتم این تاپیک سلامت باشید دارهههه جزو اکیپ خودمونهههه😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وای همون که چند شب پیش حرف میزدیم باهم😂😂😂😂من نمیدونستم توییی وای خداااااا😂😂😂❤❤❤❤❤❤

دهنتوووو من اینجا کاربری زیاد دارم🤣🤣💔

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

دهنتوووو من اینجا کاربری زیاد دارم🤣🤣💔

تو عشق منی آخه 😂😂❤❤هلیکوپتر خودمییییییی 

تا زمانی مهمه که در راستای اون مدرک تلاشی صورت گرفته باشه نه اینکه فقط یه دانشگاه رفته باشه از دید ...

اونایی که کتاب نوشتن واسه مطالعه و نویسنده شدن و بقیه با خوندن کتابشون ارتقا پیدا کردن ، اکثرشون تحصیلات دانشگاهی دارن . کسی سواد چندانی نداره نمیتونه راجب مهارت های فرزندپروری کتاب چاپ کنه

شروع کنند‌ش بودم😒😂

آره بخدا مخترعش بود تو تاسیس کردی 😂❤

یعسسسس😌😂❤️

مردم از خنده بخدا دلیل تعلیق ت عالی بودددددد یعنی 😂❤کاش منم باهات تعلیق میشدم تا ۲۰ م😂