2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما هماتوم خون پشت جفت داره فقط استراحت مطلق داشته باشه کار سنگین نکنه از پله نره راه زیاد نره غذاهای سفت نخوره غذاهای آبکی بخوره که یبوست نگیره نزدیکی نکنه زیر نظر دکتر باشه شیاف یا آمپول میدن هماتوم جذب میشه 

هماتوم چیه توروخدا راهنمایی کن داره از قصه میمیره

درصد خیلی خیلی کمی هماتومه خونی که دور ساک بارداریه، درصد بالایی جفت دفع کرده ،،یه چیز سفید توری مانند مثل پرده هم دفع کنه اون ساک بارداریه یعنی سقط کامل بعدشم باید بره سونو بده که بقایا مونده یا نه 

ولی بهتره بیمارستان که برا زنانه بخش اورژانس دکتر ببینش

درصد خیلی خیلی کمی هماتومه خونی که دور ساک بارداریه، درصد بالایی جفت دفع کرده ،،یه چیز سفید توری مان ...

اخه میگه چن روز پیش سونودادم ماما دید گف مشکلی نداری ولی هنوز گاهی وقتا خونریری کم یا لخته داره

اخه میگه چن روز پیش سونودادم ماما دید گف مشکلی نداری ولی هنوز گاهی وقتا خونریری کم یا لخته داره

ماما که متخصص نیست سونو شکمی هم  تو شیش هفته به درد نمیخوره باید واژینال باشه مخصوصا موقع خون ریزی، والا عادی نیست اصلا این مشکل ،بیشتر باید پیگیر باشه 

حتما هماتوم خون پشت جفت داره فقط استراحت مطلق داشته باشه کار سنگین نکنه از پله نره راه زیاد نره غذاه ...

عزیزم برام گزارش بزن بترکه اخه عکس بد توشه زشته بره توگوگل