میدونم که اولو آخر همه چیز دست خداست ولی سوالم اینه کسی هست با تعیین جنسیت به خواستش رسیده باشه؟میشخ تجربیاتتونو بهم بگین.
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
تست نخ سوزن رو انجام بده..میگن درسته والا..سرچ کن تو نت روشش رو
یه چیزایی شنیدم حتما انجام میدم والا منم اگه حرف مادرشوهرم نبود اصلا جنسیت برام مهم نمیشد
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
وای آره بعد ما خودمون داداش نداریم هی سرکوفت میزنه که توام دخترزایی من واقعا دخترا رو دوست دارم حتی همیشه خودمو با یه نی نی دختر تصور میکنم ولی اصلا اصلا اصلا تحمل حرفای مردمو و روان پریشی های بعدشو ندارم
وای آره بعد ما خودمون داداش نداریم هی سرکوفت میزنه که توام دخترزایی من واقعا دخترا رو دوست دارم حتی ...
بیخیال حرف مردم عزیزم ....این مردم پشت سر خدا هم حرف میزنن ..واس خودت زندگی کن اگه ب حرف مردم باشه باید رو ب قبله دراز بکشی و هر لحظه منتظر مرگ باشی چون این مردم دوس ندارن زندگی خوب و خوشبختی تو ببینند....همیشه سعی کن واس خودت زندگی کنی و ب هیچکس اهمیت نده
من که همش لبنیات میخوردم و اصلا رعایت نمیکردم هم پسر شد البته خودمم یه درصدم احتمال نمیدادم دخ ...
خوش به حالت عزیزم