2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری نکن اگه مشکل دار باشه خودش میفته الان برای اقدام واسه سقط خیلی زوده اگه نهایت تا ۸ ۹ هفته باز مشکل داشت و نیفتاد اقدام کن سقط

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من هشت هفته افتادم رو خونریزی خودش سقط شد هیچی هم مصرف نکردم،بازم شما ببین دکترت چی میگه

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
اها در اصل واسه مامانم دارم میپرسم ن خودم دکتر بهش گفته سقط باید شه

عزیزم ایشاالله خیره،مشکلش چیه برا من خارج رحمی بود خودش دفع شد بستگی به مشکل هم داره البته تو این سن بارداری اکثرا خارج رحمی هستن و قلب تشکیل نشده

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
اره قلب تشکیل نشده

آهان خوب احتمالا خودش بیفته رو خونریزی تا ده روز سقط میشه البته بعضی دکترا دارو تجویز میکنن که زودتر دفع بشه

آهان خوب احتمالا خودش بیفته رو خونریزی تا ده روز سقط میشه البته بعضی دکترا دارو تجویز میکنن که زودتر ...

ممنون عزیزم الان فردا قراره بره شیافتارو بذاره 

که سفط کنه میترسه ک درد خیلی داشته باشه