ممنون عزیزم الان فردا قراره بره شیافتارو بذاره که سفط کنه میترسه ک درد خیلی داشته باشه
خواهش میکنم گلم،دردش مثله پریودی هستش فقط موقعی که داره دفع میشه یکم دردش بیشتره البته چند لحظه هستش وقتی دفع بشه دردم از بین میره،ایشاالله مامانت همیشه سلامت باشه و زود خوب بشه❤
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزی،من که چیزی نخوردم تازه هفتم بالاتر بود ولی اگه میخواد هم گل گاو زبون خوبه دم کنه بخوره،بعضی ها میگن زعفرونم خوبه اما شنیدم به سقط کمک نمیکنه
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍