saraaayyy مدیر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 6776 عنوان 6ماهه گواهینامه گرفتم هنوزپیشرفتی نکردم 😢 | مشاهده متن کامل بحث + 20 بازدید | 51 پست چی کارکنم شوهرم هی میگه چراازمغزت کارنمیکشی 1403/03/11 | 16:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28416 حاجی زبونم مودرآورده زودتر از اینکه بیرون بیاد سوییچ بگیر بشین پشت فرمون ب حرفاش هم توجه نکن کار خودتو بکن چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
saraaayyy مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 6776 چرت میگه....خدا مغز اینا رو یه تعمیر درست حسالی بکنه...نمیدونم چرا بعضیا دربرابر فهمیدن و درک کردن م ... فک میکنه من اینجوری پیشرفت میکنم میفرمایین آدم باید و اول چیزیویادبگیره
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28416 چرت میگه....خدا مغز اینا رو یه تعمیر درست حسالی بکنه...نمیدونم چرا بعضیا دربرابر فهمیدن و درک کردن م ... میفهمه نمیخواد رانندگی یاد بگیره یا میترسه ب جایی بزنییا میترسه بعد رانندگی دیگه ماشین دستش نمونه همش دست تو باشه چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28416 آئودی 😐خب چرا با ماشین بابات رانندگی نمیکنی چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
saraaayyy مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 6776 میفهمه نمیخواد رانندگی یاد بگیره یا میترسه ب جایی بزنی یا میترسه بعد رانندگی دیگه ماشین دستش ... میترسه جایی بزنم درضمن یه حسادت کوچولوداره باورش نمیشدمن قبول بشم
saraaayyy مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 6776 😐 خب چرا با ماشین بابات رانندگی نمیکنی حاجی ماشینش کجابودتوایران آئودی انگشت شماره پدرم اصلاماشین نداره
saraaayyy مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 6776 بابای من بنز ۲۰۲۳ داره مامانم ماکسیما خوشم اومد گرفتی 😁
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28416 حاجی ماشینش کجابودتوایران آئودی انگشت شماره پدرم اصلاماشین نداره خلاصه تنها راهش رانندگی مداومه چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس