2777
2789
خوب نمیده میگه توباید اینجوری یادگیری 

بابای منم همچین نظری داره...دوستام ولی همشون راحت با ماشین میرن تمرین میکنن رانددگیشون از منم بهتره با اینکه من خیلی زودتر از اونا گواهینامه گرفتم...تنها راهش همینه که گفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو تو از مغزت کار بکش برو نجاری کن ببینم میتونی بکنی؟ با اینکه فقط اصول اولیه بلد باشی؟ گواهینامه ...

نمیده دستم انتظارپیشرفتم ازمن داره میگه 6ماهه داری می ونی چراپبشرفت نمیکنی

خوب نمیده میگه توباید اینجوری یادگیری 

کلا هفته ای ی بار جایی میری؟

من هر وقت جایی بریم میشینم پشت فرمون 

اینجوری ک یاد نمیگیری باید اصرار کنی 

بی زبون نباش

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بابای منم همچین نظری داره...دوستام ولی همشون راحت با ماشین میرن تمرین میکنن رانددگیشون از منم بهتره ...

اووف دلم خونه  سراین گواهینامه هی گفتم تمرین تمرین منه بذبخت فقط جمعه هامیرونم میگه نه کسی که شمایل بگیره تاآخرعمرش یادگرفته

نمیده دستم انتظارپیشرفتم ازمن داره میگه 6ماهه داری می ونی چراپبشرفت نمیکنی

بگو ۶ ماه با اسب عمت دارم میرونم؟

کسی که بیست سالم هست گوهینامه داره هفته ای یه بار یه ربع سوار ماشین بشه مهارتشو از دست میده

شوهرت باید افکارسو عوض کنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اووف دلم خونه  سراین گواهینامه هی گفتم تمرین تمرین منه بذبخت فقط جمعه هامیرونم میگه نه کسی که ش ...

چرت میگه....خدا مغز اینا رو یه تعمیر درست حسالی بکنه...نمیدونم چرا بعضیا دربرابر فهمیدن و درک کردن مقاومت میکنن