2777
2789

مخصوصا خانواده های تک فرزند پولدار یا سطح متوسط به بالا نظر شماها چیه فقط نگید در آینده پشت میخوان یا تنها هستند چون چند روزه با مشاوره های مختلف صحبت کردم اینکه در آینده ممکن هست تنها بمونن رو به دلایل مختلف کاملا رد کردند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولدار باشه عالیییییییییی

موافقم چون فعلا در شرایط حاضر هم خودت میتونی از زندگی لذت ببری هم برای بچت بهترین ها فراهم باشه و هم فردا خانواده های خوب برای بچت سر و کله میشکونن

منم دوتا دارم ولی به نظرم چرته که بچه ها تنها میمونن باباخره اونها هم وارد جامعه و شغل و دانشگاه میشن و دوستا و محیط جدید آشنا میشن هیچوقتم تنها نمیمونن 

خواهر برادراهم هر کدوم میرن دنبال زندگی خودشون

منم دوتا دارم ولی به نظرم چرته که بچه ها تنها میمونن باباخره اونها هم وارد جامعه و شغل و دانشگاه میش ...

دقیقا روانشناس همینو گفت گفت خیلی ها هستن چند بچه هستن اصلا روابط خوبی ندارن گفت باید روی روابط اجتماعی و مهارت دوست خوب پیدا کردن روش کار کنید و گفت الان تک فرزندی خیلی زیاده و ایتها به هر حال خاله و دایی و عمه و ... دارند تا یک نسل بعدی خدا بزرگه 

سلام عزیزم شما که پیش مشاور رفتی دیگه ما چی بگیم

هر چی دلت میخواید عزیزم خوب روانشناس درس خونده سواد داره اتفاقا گفتم نی نی سایت گفت تو نی نی سایت هر کس با توجه به شرایطش نظر میده

دقیقا روانشناس همینو گفت گفت خیلی ها هستن چند بچه هستن اصلا روابط خوبی ندارن گفت باید روی روابط اجتم ...

چه جالب حرفم با روانشناس یکی بود😁😁

دوتا از خواهر شوهرام فقط یه بچه دارن بالای ۲۰ سال مشغول کار و زندگی خودشون هستن شاید تو بچکی کمبود خواهر برارر حس بشه ولی تو بزرگسالی اصلا مهم نیس البته من خودم دوتا بجه دارم 

به نظرم تنها چیزی که تک فرزندی ترس داره اینه که اگه خدایی نکرده آدم اون یه دونه بچش رو از دست بده دیگه همه ی ثمره زندگیش رفته

تک فرزندم سوالی داشتی بفرما

بذا یه رزومه بدم. 

بله تا مجردی بهتررررین روزها رو داشتم.شاید نیازی ب خواهر برادر نداشتم. بهترین امکاناتی ک اطرافیانم حتی ندیده بودن، در اختیار من بود.ناز پروردع. بهترین خوراکی ها و لباس ها و مسافرت ها وتوجه ها. حتی توجه فامیل ب من بیشتر بود. درسم عالی بودمدرسه خیلی خوبی (دولتی) درس میخوندم. المپیادی بودم. باهوش‌ . 

مامان بابای خیلی مهربون و دلسوز.

جشن عروسی عالی(ب نسبت سطح فامیل و اطرافیانمون میگم) جهیزیع عالی. خانواده همسرم (فامیل دور) تو فامیل و اشناها از نظر فرهنگ و تحصیلات و اقتصاد برتر بودن. 

اممممماااااا

بعد ازدواج کم کم تنهایی ها شروع شد. غصه ها.منی ک از هر جهت شاید همه غبطه میخوردن ب موقعیتم ، الان با حسرت نگاه رفت وامد های خواهر شوهرام میکنم. هیچی خواهر برادر نمیشه. 

میگم ای کاش منم لباس کهنه میپوشیدم تو مجردیم، امکانات خاصی نداشتم ولی الان یه خواهر داشتم ک بی رودربایسی در خونشو باز میکردم میرفتم. 

یه مسافرت باهاش میرفتم.

نمیدونی چ شب ها و روزهایی تنهایی کشیدم.

بابام فوت کردو مامانم تنها شد..‌

سال گذشته هم مامانم فوت کرد(۱۴۰۱) 

کسی نبود بشینم باهاش راجع ب مامانم صحبت کنم. ماملنم اجتماعی بود و خیلی مهربون بودولی من کسی مثل خواهر یا برادر میخواستم ک حس منو درک کنه. مامانمو خیییییلی دوس داشتم . مامانم وقتی مریض میشد خودم تنهایی بیمارستان میموندم. به همه کارهای اداری و... خودم میرسیدم. مامانمم غصه منو میخورد میگفت بعد من تنها میمونه....

بخاطر همین خودم سومی رو باردارم... خدا کمک کنه ولی ب هیییییییچ کس پیشنهاد نمیکنم که یه بچه کافیه. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

من 24 سالمه الان و دختر تک فرزند توی یه خانواده ی پولدارم و هیچوقت نیاز مالی نداشتم ازونجایی که یادمه...

اما خیلی نیاز های دیگه ای داشتم که بخاطر نبودشون از بچگی تا الان ام اس و اختلالات روانی دارم..

مادر وپدرم هر دو شاغل بودن و گاهی وقتا اصلا نمیدیدمشون...کتاب قصه داشتم ولی کسی نبود برام بخونه...محبت رو نچشیدم هیچوقت...بجای اینکه با صدای لالایی بخوابم با صدای دعوا و داد خوابیدم.. موجودات عجیب و غریب تو بچگیم میدیدم...خیلی تنها بودم و بزرگترین حسرتم اینه که کاش یه خواهر یا یه برادر داشتم یا حداقل مادر پدرم کنارم میبودن تا طعم نبود همبازی رو حس نکنم...

ازتون خواهش میکنم اگه بچه دار شدید (با توجه به وضع مالی) یه خواهر یا برادر براش بیارین یا اگه نیوردین هم حداقل خودتون همراه بچه هاتون باشید که تنهاییو حس نکنن...

من اشرف مشغولاتم، همیشه مشغولم.

من 24 سالمه الان و دختر تک فرزند توی یه خانواده ی پولدارم و هیچوقت نیاز مالی نداشتم ازونجایی که یادم ...

عززززیززززم. من تنها نبودم ولی بازم دوس داشتم خواهر برادر داشتم. هیچی خواهر برادر نمیشه.

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
بذا یه رزومه بدم.  بله تا مجردی بهتررررین روزها رو داشتم.شاید نیازی ب خواهر برادر نداشتم. بهتر ...

خب با شوهر و بچه هات سر گرم باش و تفریح کن بخدا اگه خواهر برادرم داشتی اونا اونقدری وقت نداشتن که بخوان همه جا باشما باشن هر کس سر زندگی خودش و با مشکلات خودش درگیر بود