2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تا شش هفته به همین صورت هست شکل تکه جگر چون هنوز شکل نگرفته اگه خونریزی داشتی بدون احتمال زیاد سقط شده ومثل پریود شدن خونریزی داری تا قطع بشه ولی اگه. تا فردا خونریزی قطع شد سقط نشده و فقط آسیب دیده

خدا جون خانواده ام رو در پناه امن خودت حفظ کن،الهی آمین

خواهر تاپیک قبلی رو دیدم دلیلش استفاده نادرست از قرص بوده و اینکه رحمت در مقابل قرص مقاوم شده منم مثل شما شده بودم با اینکه قرص هم جلوگیری میخورم هم اورژانسی متاسفانه باردار شدم و چون دوتا بچه کوچک پشت سر هم داشتم توانایی نگهداری از لحاظ جسمی و روحی اصلا ندارم با دفعه اول سقط نشد که دکتر گفت اشتباه استفاده شده باید دو تا داخل واژن و هم زمان دو تا زیر زبان بعد هر دو ساعت یه زیر زبان تا خونریزی شروع بشه بعد هر پنج ساعت تا سقط 

خدا جون خانواده ام رو در پناه امن خودت حفظ کن،الهی آمین