2777
2789

بچه ها من چن ساله حال جن میدیدم هرشب...خیلی دعاگرفتم جواب نمی‌داد...بالاخره سه ماه چشام درد میکرد گفتم ی دعانویس برم...رفتم دعا داد کلا چهارهزارتومن صدقه کارت کشید گف کفاره دعای ممنون.خلاصه گفت بدجوری چشم نظر خوردم و گف آزار ی چیزی هم روت هس...

دعاروداد..بخدا نه جدی گرفتمش ن چیزی...همونم گردنم انداختم چشام خوب شدن😑😑😑😑😑😑

انداختم گردنم و خابام رفت رفت بهتر شدن...

گذشت یکی دوهفته بعد گفتم دعارو دربیاذم از گردنم ببینم چی میشه...اصلا یادم نبود...شب خابیدم...های اجنه دیدم با چهره های وحشتناک دنبالم بودن یکیشون گرفت و با ناخناش بالای لبمو قشنگگگگگ جرررررداد چقد توخاب ترسیدم خدامیدونه...از صبش ک ازخواب بیدارشدمو دقیقا همون قسمتا زخم مانند شدن و میسوزه تا امروز ک تقریبا روی دماغم و چونمم از اون زخمه ک عین تیخاله پر شده...

خیلی میترسم...رفتم دعارو. ب آب زدم خوردم و باز انداختم گردنم خداکنه خوب شه

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

چی‌بگم

توی اتاق خوابی که میخوابی، قرآن بزار نزدیکت

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

ترس رو از خودت دور کن چون ضعیفت می‌کنه و هاله ت آسیب میبینه پس اگه جادویی باشه راحت بهت نفوذ میکنه

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی‌بگم توی اتاق خوابی که میخوابی، قرآن بزار نزدیکت

هی..ولی نمیتونم کنار قرآن دقیقا بخابم..میترسم 😑

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
ترس رو از خودت دور کن چون ضعیفت می‌کنه و هاله ت آسیب میبینه پس اگه جادویی باشه راحت بهت نفوذ میکنه

بعد از اون شب ک این خوابم دیدم بدجور هم مریض شدم

بعد از اون شب ک این خوابم دیدم بدجور هم مریض شدم

به جز این داستان تو ضعف اعصاب هم داری سعی کن تقویت کنی خودتو و قبل خاب دمنوش آرامبخش بخور 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
به جز این داستان تو ضعف اعصاب هم داری سعی کن تقویت کنی خودتو و قبل خاب دمنوش آرامبخش بخور 

باشه ممنونم

باشه ممنونم

خاهش 🌹نگران نباش خوب میشی زود

هی..ولی نمیتونم کنار قرآن دقیقا بخابم..میترسم 😑

از چی؟!

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

رو اين دعايي كه تو گردنته فلق وناس بخون وروش بدميد وباز كنيد بعد بيرون خونه آتيشش بزنيد يا اگه واستون مقدور نبود يه ليوان يكبار مصرف بياريد وداخل آن آب بريزيد و فلق وناس بخونيد و رو آب بدميد بعد همون دعا رو داخل اون ليوان له كنيد جوري كه نوشتهاش ناخوانا باشن

براي رفع خوابهاي وحشتناك قبل خواب دستاتونو نزديك دهنتون كنيد و سوره توحيد وفلق وناس داخل دستتانون بخونيد وبعد اتمام داخل دستاتون بدميد وتا جايي كه ميتونيد اين دستارو به كل بدنتون بكشيد خيلي راحت بدون هيچ آزاري ميخوابيد دوست داشتيد تجربه كنيد نتيجه ديديد به دوستانتون هم بگيد

ضمناً اكثر اين خوابا بخاطر همون دعاهاي كه گرفتيد هستن سعي كنيد از اين امور دوري كنيد ودنبال دعانويس نباشيد به الله واحد توكل كنيد اگه توكلتون خالصانه باشه از هر دعانويسي بي نياز ميشيد 

ببخشیداااا من عاشق خدا هستم...ولی از قرآن میترسم

جدید بود 🤔

همین دعایی که میگی نوشته هم احتمالا از روی قرآن هست دیگه