2777
2789

شوهرم یه هفته هست گذاشته رفته منم تنها بدون هیچ پشتوانه ای😭😭امشب خیلی ناراحتم از ناراحتی قلبم داره میترکه چیکار کنم چرا اینقد سنگدله تورو خدا واسم دعا کنید قلبم آروم بشه😭😭

آقایون توی تاپیک من نیان وگرنه گزارش میشن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه چی تنهات بزاره..منم چن هفته پیش همین مشکلم داشتم..یه بحثی شد خونه بابام بودیم .بعد به داداشم گفتم اینم گریه کرد اومد. تا یه هفته خونه بابام و داداشم بودم..البته خودش گردن گرف مقصره الان با هم خوبیم 

واسه چی تنهات بزاره..منم چن هفته پیش همین مشکلم داشتم..یه بحثی شد خونه بابام بودیم .بعد به داداشم گف ...

من هیچ کس رو ندارم بهش پناه ببرم😭

ای جانم عزیزم .منم عزیزم کسیو ندارم نه خواهر نه مادر 😥😔یه بابام هست خیلی زیادم واستی میگه برو خونت ...

کاش منم یه بچه داشتم همدمم بود لااقل، خدا بهم نداد چرا اینقد باید سختی بکشم مگه قلبم چقد طاقت داره چطور دلش میاد اینجور اذیتم کنه😭

مگه ما که مثلا کسی رو داریم وقتی مشکلی پیش میاد کسی برامون کاری میکنه؟ دنیای وانفسا شده خواهر. 

حالا که تنهایی و بچه نداری غصه نخور من جات بودم ولش میکردم میرفتم یه گوشه برای خودم زندگی جدید می ساختم تنهای تنها بدون هیچ مردی در آرامش

کاش منم یه بچه داشتم همدمم بود لااقل، خدا بهم نداد چرا اینقد باید سختی بکشم مگه قلبم چقد طاقت داره چ ...

ای جانم ..عزیزم فک نکن بچه کیداشتی خوب بود اتفاقا بیشتر ناراحت میشد میگفتی این طفلا چه گناهی کردن که تماشاگر دعوای ما باشند ..هیچ کار خدا بی حکمت نیس گلم 

تو هم اصلا جوش نزن انشالله میاد همسرت ..حالا واسه چی تنهات گذاشته؟؟؟

تو غذا یا چای هر چی آیت‌الکرسی روش بخون فوت کن بده شوهرت بخوره باعث مهر و محبت میشه 

مگه ما که مثلا کسی رو داریم وقتی مشکلی پیش میاد کسی برامون کاری میکنه؟ دنیای وانفسا شده خواهر.  ...

گفتنش راحته من نمیتونم آدمش نیستم تنها بمونم کاش برگرده😭