2777
2789
عنوان

بچه ها کی بیداره حالم بده توروخدا دلداریم بدید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 24 پست
ای جانم ..عزیزم فک نکن بچه کیداشتی خوب بود اتفاقا بیشتر ناراحت میشد میگفتی این طفلا چه گناهی کردن که ...

رفته درخواست طلاق داده 😭توی تاپیک های قبلم گفتم

آقایون توی تاپیک من نیان وگرنه گزارش میشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتنش راحته من نمیتونم آدمش نیستم تنها بمونم کاش برگرده😭

شما یه آدم کاملی. مگه نصفه هستی که حتما باید یکی دیگه باشه تا بتونی زندگی کنی. 

اگر واقعا نمیخوادت که تنهات گذاشته تو چرا باید چشم به راهش باشی؟ 

شما یه آدم کاملی. مگه نصفه هستی که حتما باید یکی دیگه باشه تا بتونی زندگی کنی.  اگر واقعا نمیخ ...

واسه اینکه یه زن وابسته احساساتی هستم که هرچی هم تلاش میکنم نمیتونم خودمو تغییر بدم 

سر بحث الکی، امشب پیامش دادم برگرده ولی با بدی جوابم داد😔

عزیزمممم چقد خودتو کوچیک کردی تاپیکای قبلتو‌خوندم..

ببین من یه کانال تو ایتا دارم خیلی پاکدشت های خوبی می زاره .راه حل میده بهت میخای آیدی بده برات بفرسم برو گوش کن شاید به دردت خورد

واسه اینکه یه زن وابسته احساساتی هستم که هرچی هم تلاش میکنم نمیتونم خودمو تغییر بدم 

اما داری زور میزنی یه آدم دیگه رو تغییر بدی و این غیر ممکنه. 

همین انرژی که داری میزاری برای برگردوندن شوهرت یا کلنجار رفتن با اون بزار برای تغییر دادن خودت. 

به این فکر کن اگر تنها باشی ولی در آرامش بهتره یا با یکی که آرامشت رو ازت گرفته؟ 

ویس کسانی که عضو کانالش هست رو می‌زاره داخل کانال یه خانومی صحبت میکزد با گریه که منو شوهرم داشتیم طلاق می‌گرفتیم از هم زندگی مو نجات دادی از اون خانوم تشکر میکزد ..خانوم شیدا صدیق ..خیلی خوبه به نظرم حتما برو گوش کن ..دوره های لوندی هم می‌زاره یه خورده قیمتش بالا هست ولی زندگیت از این رو به رو میشه طبق مراجعه کننده های که ویس میدادم دارم میگم .خیلی راضی یودن

ویس کسانی که عضو کانالش هست رو می‌زاره داخل کانال یه خانومی صحبت میکزد با گریه که منو شوهرم داشتیم ط ...

از این کانال ها تو ایتا چندتا دارم که دوره میذارن 

اما داری زور میزنی یه آدم دیگه رو تغییر بدی و این غیر ممکنه.  همین انرژی که داری میزاری برای ب ...

واقعاً اگه اینجوری بودم چقد خوب بود رفتن آدمها واسم مهم نبود اینقد خودمو اذیت نمیکردم زندگیمو میکردم اینقد وابسته نبودم اینقد ترس از تنهایی نداشتم