2777
2789
خوب عزیزم شما اینطوری غذای خونگی و خوبی هم به بچه ات نمی تونی بدی  منم تجربه بچه بد قلق و جیغ ...

ممنونم فدات شم سه سالشه فعلا احساس میکنم درک درستی نداره از حرفام هزار بار این روش و پیش بردم که جلوش واسم ولی همینکه جیغ میزنه انگار رگ های مغزم میگم الان میترکن صورتش قرمز میشه وحشتناک از دهانش کف میاد میگم الانه از حال بره منم اول تا میتونم تو سر خودم میزنم چند وقت پیش معذرت میخام رفتم دستشویی یه لحظه تو اینه یکی از چشامو دیدم کلا خون بود انگار ترکیده بود وحشت کردم فکر کردم سکته کردم فوری نصف شبم بود رفتم درمونگاه گفتش احتمالا مویرگ چشمت پاره شده یه قطره بهم داد تو چند روز کم کم خون تو چشمم رفت

می دونم طولانی شد ولی تمام تجربه ام بود 

چون خودم این مشکل رو داشتم و خدا رو شکر حل شد 

و به هر کسی گفتم و انجام داد اوکی شد 

انجام بده صد در صد خوب میشه بعد دعای خیر کن برای عزیزام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می دونم طولانی شد ولی تمام تجربه ام بود  چون خودم این مشکل رو داشتم و خدا رو شکر حل شد  ...

خیر ببینی عزیزم خوشحالم به ارامش رسیدی خداوند عزیزانتو برات حفظ کنه ،،،توروخدا برای منم دعا کن هیچ نقطه روشنی تو زندگیم نیست روز و شبم سیاهه و تار

ممنونم فدات شم سه سالشه فعلا احساس میکنم درک درستی نداره از حرفام هزار بار این روش و پیش بردم که جلو ...

وای عزیزم 

کامل درکت می کنم 

چون کشیدم 

دو تا راه داری یا ۱۰ سال اذیت بشی یا دو هفته مقاومت کنی و این قفل رو بشکنی 

اگر ببینه می تونه با این کار پیش ببره هدفش رو تا آخر عمر همین کار رو میکنه و فردا تو جامعه قبولش نمی کنن و آسیب بزرگتری میبینه 

صبح ها یه دم نوش بابونه برای خودت دم کن بخور و سعی کن زودتر از اون بیدار بشی 

بعد یکم پنجره ها رو باز کن و با آرامش و لبخند بیدارش کن 

و این روشی که گفتم رو پیش ببر و سفت روش وایسا 

مطمئنم که بهت میگم نتیجه میگیره بچه سه روز ببینه فایده نداره کمترش میکنه 

خیر ببینی عزیزم خوشحالم به ارامش رسیدی خداوند عزیزانتو برات حفظ کنه ،،،توروخدا برای منم دعا کن هیچ ن ...

ایشالا درست میشه عزیزم فقط بهم قول بده این روشرو کامل پیاده کنی 

یک خون سرد باشی و هر چی اون گفت با خون سردی و آرامش رفتار و صحبت کنی فقط برای دو هفته خواهش میکنم 

بعدم تقویتش کن با غذای خونگی و شربت زینک پلاس 

وای عزیزم  کامل درکت می کنم  چون کشیدم  دو تا راه داری یا ۱۰ سال اذیت بشی یا دو هف ...

بنظرتون غش نمیکنه از حال بره؟با همسایه ها چکار کنم اینا همش فرهنگی هستن کارمند فوری اعتراض میکنن به مدیر ساختمون 

بنظرتون غش نمیکنه از حال بره؟با همسایه ها چکار کنم اینا همش فرهنگی هستن کارمند فوری اعتراض میکنن به ...

نه عزیزم 

هیچ چیش نمیشه 

اون وقتی آرامش و خون سردی تو رو ببینه و ببینه جیغ هاش اثری نداره اون فشاری که تو فکر میکنی روی مغزش نمیزاره 

ولی اگر شما هم عصبی رفتار کنی و داد بزنی کورتیزول ترشح میشه تو خونش و باعث استرس شدید میشه چون خودش هم داره جیغ میزنه 

حالا چند روز تحمل میکنن اگر اومدن یه چیزی گفتن عذر خواهی کن و بگو بچست من سعی می کنم کنترلش کنم ببخشید 

راهی به جز این نداری

عزیزم چه مامانی خوبی هستی ..چقد وقت میزاری واسه بچه ات و حوصله براش گذاشتی ..

کم کم تایم بیرون بردنش رو کمتر کن ..سعی کن تو خونه باهاش بازی کنی ..

قبل بیرون رفتن آشپزی کن ..یه زیر انداز پهن کن از مواد اولیه پخت و پزت در اختیارش بزار.

بهش نخود و لوییا بده 

خیار بده با چاقو مخصوص که آسیب نبینه ..

کم کم خوشش میاد سرگرم میشه ..

عزیزم‌ بی حوصله ای و تن ب خواسته بچت دادی بزار یکی دوبار گریه کنه اهمیت نده منم اگ شل میگرفتم همینجوری بودم ..پسر منم س سالشه از صب مبخواد شروع کنه رو نمیدم میگه صبحونه نخور میگم من دوست دارم بخورم اگرنه خوابم میگیره اصلا وقتی مبخواد زور بگه رو نمیدم 

من براش هگیشه خوراکی دارم میریزم تو ظرف میشونمش جلو تلویزیون کارتون ببینه سریع ی غذا میپزم .زیاد بیرون نبر لازم نیست هروز ببریش بیرون ..من دیشب براش شنبازی گرفتم انقد سرگرمه ک حد نداره