2777
2789

سلام خانم ها کدوم برای شستن  پتوی دو نفره و روفرشی ۱۲ متری مناسبه؟

دووقلوی ۲۰ یا ۱۵ کیلویی؟؟

یا پتوشوی ۳۵ یا ۴۵ کیلویی؟؟

پتو شوی خیلی عمرش وماندکاریش بیشتره 

منم انشاالله پول دستم بیاد پتو شورمیگیرم

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
پتو شوی خیلی عمرش وماندکاریش بیشتره  منم انشاالله پول دستم بیاد پتو شورمیگیرم

ان شاءالله

من تا حالا کسی نزدیکم پتوشوی نداشته نمیدونم چطوره اما دوقلو داشتن راضی بودن میخوام ببینم کدوم بهتره

دو دل هستم میخوام از تجربه کسانی که استفاده کردن تصمیمم رو نهایی کنم

البته اگر بیان و نظر بدن!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله من تا حالا کسی نزدیکم پتوشوی نداشته نمیدونم چطوره اما دوقلو داشتن راضی بودن میخوام ببینم ...

من مامانم هم‌دوقلو داشته هم پتوشور 

واسه‌همین از پتوشوربیشتر راضیم

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
من مامانم هم‌دوقلو داشته هم پتوشور  واسه‌همین از پتوشوربیشتر راضیم

چه خوب یعنی دو رو امتحان کردن،نمیدونید چند کیلویی بودن و چه مارکی؟

و اینکه داخل پتوشوی میشه لباس هم شست؟خطر برق گرفتگی  نداره؟

چه خوب یعنی دو رو امتحان کردن،نمیدونید چند کیلویی بودن و چه مارکی؟ و اینکه داخل پتوشوی میشه لباس هم ...

مارکشو نمیدونم ولی تو گوگل واست پیداش میکنم 

اره لباسای سفیدکه اتومات در نمیاره ماتوهمون میشوریم 

کیلو فک کنم ۱۷یا۱۸کیلو جواب میده 

برق گرفتگیش هم دوقلو هم اگه اتصالی کنه برق میگیره .ما که دوقلو مونو دادایم نون خوشکی برد بس که یه روز خشک کن خراب بود،یه روزکارنمیکردیه روز....  

چه خوب یعنی دو رو امتحان کردن،نمیدونید چند کیلویی بودن و چه مارکی؟ و اینکه داخل پتوشوی میشه لباس هم ...

اینه از مامانم عزیز.ولی کیلوشوفک کنم اشتباه کردم ۱۷کیلو‌نیس.هرچی‌هست که‌روفرشی ۱۲متری اونم ازاین کلفتارو میندازه توش میشوره تمیز

اینه از مامانم عزیز.ولی کیلوشوفک کنم اشتباه کردم ۱۷کیلو‌نیس.هرچی‌هست که‌روفرشی ۱۲متری اونم ازاین کلف ...

ممنونم عزیزم لطف کردید

اینا آب کشی هم داره؟یا فقط میشوره؟خشک نمیکنه نه؟