2777
2789
عنوان

به همسرسابقم برگردم؟

4660 بازدید | 199 پست

سلام. من شرایطمو مینوبسم لطفا خواهرانه مادرانه راهنماییم کنین ... خودم انگار دوباره درگیر احساساتم شدم نمیدونم چه کنم .شاید شماها بتونین درک کنین و راه مناسبی بگین

۵ساله ازدواج کردم و تقریبا ۱ساله جداشدم با یه پسر ۴ساله. همسرسابق دوباره قصد رجوع داره دیروز بعداز ۹ماه اومدبچه رو دید و گفت به بابام میگم برای رجوع بهت زنگ بزنه بزرگترین مشکلی که بخاطرش جداشدم خونه نگرفتنش و زندگی تو خونه پدرش بود باهم تو یه واحد آپارتمان . کار درست و مشخصی نداشت و خب حقوقشم کم و زیاد میشد .هم خودش هم پدرش بی احترامی میکردن بهم . بی احترامی در حد ف .ح .ش. ناموسی . از طرفی پدرش با زن برادرم ارتباط داشت و جیک و پوک خانواده و هرچه که تو خانواده من میگذشت رو بهش گفته بود هنوزم ارتباط دارن متاسفانه .

تفاوت الان با قبل اینه که یه خونه خریده ولی هنوز خونه پدرش زندگی میکنه و نمیدونم قرارهست منو ببره خونه جدید باخیر کارشم ظاهرا میره بنگاه املاک دوستش 

دیروز پسرم باباشو دید تقریبا تو دوساعت همش بغلش بود و دستاشو دورگردن پدرش انداخته بود یه دیقه جدا نمیشد کلی خندید و با پدرش بازی کرد دلم برای بچه میسوزه از طرفی هم باهزار بدبختی حداشدم 

تعداد رای : 24
نظرسنجی
بله
8
33%
خیر
16
66%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار خودشو بهت ثابت کنه اگه هنوز دلت باهاشه.به این سرعت خیالشو راحت نکن که اگه بخواد برگردین تو راضی هستی

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

مردا چه نامرد خب اون بچت دلم گرفت برای بچت

داداشت چه بی عرضس هیچی نمیگه به زنش؟

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

زندگی فیلم هندی نیس

چقد برا طلاق عذاب کشیدی

چقد تو اون زندگی تحقیر شدی

چیزی ک با هزار بدبختی بالا اوردی رو دوباره نخور توروخدا نکن با خودت

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop

جدا شدن پدر و مادر برای یه بچه بشدت سخته 

من خودم وقتی پدر مادرم جدا شدن تا مدت ها افسردگی گرفتم قرص مصرف میکردم 

اگه فوش نمی‌داد آره اما چون میگی فوش می‌داده خوب نیست

بنظرم ما نمیتونیم کمکت کنیم باید با مشاوره مشورت کنی

دخمل کوشولو