2777
2789

در عرض چند ثانیه عکسمو واسه یه نفر تو ایتا فرستادم بعد پاکش کردم، عذاب وجدان دارم، از یه طرفم استرس دارم که  برداشته عکسمو یانه؟ 

الهی گوشیش بسوزه اگر برداشته

مورد اطمینان نیست؟

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نیست اصلا نمی شناختمش  وای که چقد احمقم، خیلی ساده لوحم

ای بابا چرا ارسال کردی خب 

اشکال نداره کاریش نمیشه کرد نگران نباش

عکس تمام رخ بوده؟

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

اشتباه کردی دیگه تکرارش نکن  یه حقیقت بسیار تلخ اینیه که بهت میگم که تکرارش نکنی بعضی پسرا با ...

آخ خدااا، حالم از خودم بهم می خوره،اکثر اوقات محتاطم ولی نمی دونم چرا گند زدم یهوو

ارهههه

بهش بگو عکسمو اگر برداشته باشی حلالت نمیکنم:/

منکه دیگه ترسیدم بلاکش کردم، برم بگم شاید ازش استفاده ابزاری کنه

خب بلاک کردی تموم شد رفت ولشکن 

بلاکش کردم، خدا کنه گوشیش بسوزه😢

خوبه بهترین کارو کردی

کلا تا ۲۱ ۲۲سالگی دنبال پیدا کردن مرد خوب،اونم تو چتتتت نباش چون فقط گولت میزنن و اخرم هرچی احساسات گذاشته باشی وسط، استفاده شون ک تموم شه دورت میزنن یجوری ک له میشی و احساساتت نابود میشه