2777
2789

من هیچ وقت فکر نمیکردم خدا مرد واقعیمو سر سراهم بذاره ولی یهو شد 

توی اوج نا امیدی دیگه تصمیم داشتم ازدواج نکنم 

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز تولدم با تولد پسر امام رضا یکی بود واسمم دراومد برای مشهد...

کادوتولد خیلی خوبی بود:)

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

من هیچوقت نصف شب از خواب بیدار نمیشم هیچوقت

بعد بیدار شدم 

دیدم لوله گاز دراومده همه جای خونه رو گاز گرفته 

اگ فقط پنج دقه دیرتر بیدار میشدم دیگ نبودیم 

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟ 
چند سالتون بود؟ 

۳۵ هستم 

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن
گلی وقت ازدواج چند سالتون بود؟

هنوز سر زندگیم نرفتم 

۳۴ اومدن خواستگاری 

هنوز سر زندگیم نرفتم  ۳۴ اومدن خواستگاری

از کجا اومد؟منم همین حس را دارم با این تفاوت که در استانه چهل سالگی ام

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....