یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه تصورش از گرافیک اینه که توش تابلوهای نقاشی بکشه کار با رنگش اینطور باشه که دشت و منظره و کار رئال کنه باید بگم که نه اینطور نیست خیلیا به این تصور میرن و میخوره تو ذوقشون
ببین کامپیوتر که کلا فازش جداس از رشته های هنری کامپیوتری که تو هنرستانا تدریس میشه الان کاربردی نیس ...
گلم میتونی بیشتر توضیح بدی؟ اینکه میگید کامپیوتر از فنی کاربردی نیست ، آخه از ریاضیم که میگن نرید بهتره ؛ حداقل فنی یه چیزی یاد میگیرن بیرونم کلاس برن حل میشه
درمورد سوال دوم گرافیک رایانه دوست داره
ولی درمورد هزینه اش خیلی میترسه ، میگه انیمیشن سازی سیستم قوی میخواد که گرونه گرافیکم همینطوره ، با ماهی ۱،۲ میلیون هزینه کردن مشکلی نداره به نظر شما کدوم کم خرج تره ؟
پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!