2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

315 بازدید | 51 پست

سلام میشه راهنماییم کنید خواهش می کنم ازتون 

20 سالمه 1سالو 3ماه اقدامم برا بارداری 5 ماهه لتروزول استفاده میکنم و 3 ماه آمپول آزاد سازی و دور ناف می زنم ولی باردار نمیشم نا امید شدم دیگه نمیدونم چکار کنم نمیتونم به هیچکسم بگم که تنبلی دارم در ضمن من تا حالا هیچوقت واسه پریود شدن قرص نخوردم همیشه منظم بوده پریودی هام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز ۱۲ تا ۱۵ پریودیت فولیکولات چند میشه سونو دادی؟

ببخشید یه سوال هر ماه اندازه فولیکول یکسانه یا فرق میکنه؟

من این ماه فولیکول ۱۴ داشتم 

یعنی ماه بعد هم همین ۱۴ ؟

روز ۱۲ پریودیم بود

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهرت آزمایش داده شاید اونم مشکل داره؟

تنبلی انقدر سخت نیست وقتی لتروزول بخوری حتما تخمک خوب آزاد میکنی عکس رنگی بگیر. حتما روزی یک ساعت ورزش کن. این استرسی که داری اصلا نمیزاره حامله شی

حتما شوهرت آزمایش بده

تو سونوگرافی اندازه فولیکول‌هات چقدره؟

تنبلی تخمدان خیلی چیز سختی نیست

متفورمین هم دکتر باید بهت بده تیروئیدت رو هم اندازه بگیر اگه اوکی نیست دکتر غدد باید بهت دارو بده اینا تخمدانت رو به راه میندازن

نه تا حالا نداده ولی این ماه باید بده شما چند سالتونه ؟

خب حتما بهش بگو آزمایش بده 

شوهر منم آزمایش داد گفت سالمه ولی خودم تنبلی تخمدان دارم

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشید یه سوال هر ماه اندازه فولیکول یکسانه یا فرق میکنه؟ من این ماه فولیکول ۱۴ داشتم  یعنی م ...

نه عزیزم فرق میکنه ..فولیکول ۱۴ برای روز ۱۲ معمولیه روزی دو میل هم بزرگ میشه تا روز تخمکگذاری

ببخشید یه سوال هر ماه اندازه فولیکول یکسانه یا فرق میکنه؟ من این ماه فولیکول ۱۴ داشتم  یعنی م ...

نه اگه ورزش کنی و تحرک زیاد باشه بیشتر میشه من فولی خوب دارم ولی نمیدونم چرا نمیشه خیلی ناراحتم دارم ناامید میشم