2777
2789

به نظرتون چه دلیلی میتونه داشته باشه با اینکه دستشوییمون همیشه تر و تمیزه دمپاییاشم تند تند میشورم و کلا از لحاظ تمیزی هیچی کم نداره که یکی بخواد بهونه کنه کثیفه ولی اصلا نمیره علنیه این رفتارشون و آزارم میده

«خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه                             همون لحظه‌ای که فکر می‌کنی به آخر دنیا رسیدی، درست در       نقطه‌ی آغاز هستی.»

سطح دغدغت فقط 😐😐🦧

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر

منم دوس ندارم کسی تو دستشوییم بره واقعا

چن بار فامیلا رفتن بوی ببخشید جیش گرفته بود دستشویی

یکی دوبارم رو فرنگیم نشستن مجبور شدم کلی بسابمش

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

ببخشید ،خب نرن ،بعضیا خودشون وسواس دارن ربطی به تمیزی طرف مقابل نداره

اصلا چرا باید به همچین چیزی فکر کنی؟!!!

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
علتش رو بپرس  بگو فلانی جون مشکلی هست تو دستشویی ما؟

چند بار خواستم بگم ولی نخواستم بفهمه حس میکنم شاخ میشه

مثلا با خودش میگه همه منو تمیز میدونن جایی دستشویی نرم یعنی اونجا کثیفه یا هر جا چایی نمیخوره 

«خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه                             همون لحظه‌ای که فکر می‌کنی به آخر دنیا رسیدی، درست در       نقطه‌ی آغاز هستی.»
خو نره واسه توالت رفتن خواهر شوهرم هم حرص  میخورید

ربطی به توالت رفتن خواهرشوهر نداره همش موقع دستشویی رفتن میره خونه پدرش و میاد که چی این یه نوع بی احترامیه همشون پایی میرن دستشویی یعنی ما شمارو کثیف میدونیم

طفلی جوونا رو اونقدر نسبت به خواهرشوهر و مادرشوهر و جاری و قوم شوهر پُر میکنن که بنده خداها همیشه دنبال یه سوژه میگردن.... 

و بدبخت خواهرشوهر که واسه تخلیه خودشم باید نظر عروس رو جلب کنه.

حرفم به استارعزیز نبود اصلا کلی گفتم که ای کاش مادرها بجای این حرفها راه و روش زندگی رو به فرزندانشون یاد بدهند (خودم رو هم میگم که هم عروسم و هم خواهرشوهر)

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

من از خدامه کسی خونه ما دستشویی نره😆 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)