2777
2789
عنوان

شوهرم منو بخاطر خیلی سفید بودنم محدود کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 6577 بازدید | 68 پست
من هم پوست روشنی دارم اغلب جاهای که میرم بهم میگن .. خانواده شوهرم همه سبزه هستن ندیدم کسی راجب رنگ ...

میگم دیگه ...

البته چرا اون اوایل که اومده بودن خواستگاری پیش کل فامیل گفته بودن عروسمون سفیده چشم ابرو مشکیه موهاش بلنده قد بلنده و فلان و بعد دیگه کلا دفترش بسته شد فیلم ترکیه ای که نیست😂😂

ایشون کلا تاپیکاش عجیبه 

نمیدونم از جیب شوهرم پول دزدیدم 

خواهرشوهرم گوشیشو شکست انداخت گردن من 

شوهرم گفت چرا پول چیپسو نگرفتی و.....

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
من آستارا زندگی کردم. لوندویل چقدر انسان های شریفی داره.  اتفاقا صاحبخونمون که تو عمرم چنین ص ...

خب این ک از قدیم این شعر رو درست کردن کار سبزه های سیاه سوخته ای بود ک کسی تحویلشون نمی‌گرفت و از حسادت و فشار زیادی ک سفید ها بهشون وارد کردن نشستن شعر ساختن 

یک زن سفید میتونه هر مردی رو از را ه بدر کنه زن سفید یک شیطان فریبنده در لباس زیباست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این ک از قدیم این شعر رو درست کردن کار سبزه های سیاه سوخته ای بود ک کسی تحویلشون نمی‌گرفت و از حس ...

سفید هایی هم بودن با کمبود فراوان که سفیدیه نداشتشون رو داشتن با مقاش و به زور میکردن تو چشم مردم کسی هم جدی نمیگرفت 

عجبا 

حیرتا

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
میگم دیگه ... البته چرا اون اوایل که اومده بودن خواستگاری پیش کل فامیل گفته بودن عروسمون سفیده چشم ...

سفیدی من جلب توجه یک شهر رو میکنه 

وگرنه بحث تو خانواده شوهر و اینا نیست 

سفید بودنم باعث شده یک شهر در موردم حرف بزنن

خب این ک از قدیم این شعر رو درست کردن کار سبزه های سیاه سوخته ای بود ک کسی تحویلشون نمی‌گرفت و از حس ...

شوهر شما هم به خاطر سفیدی محدودت نمیکنه شد بددله و  حتما یه کاری کردی که بهت شکاک شده

سفیدی من جلب توجه یک شهر رو میکنه  وگرنه بحث تو خانواده شوهر و اینا نیست  سفید بودنم باع ...

ما اجالتا تو نی نی سایت میخوایم راجع شما حرف نزنیم!!

ارزونی همون شهرتون جانم 

به احترام خودم تاپیکو ترک میکنم

ما اجالتا تو نی نی سایت میخوایم راجع شما حرف نزنیم!! ارزونی همون شهرتون جانم  به احترام ...

حالا چرا اینقدر شما حرص میخوری ؟ 

من ک برای کسی نامه فدایت شوم نفرستادم برید بیرون برید یک تاپیک دیگه