2777
2789
عنوان

شوهرم منو بخاطر خیلی سفید بودنم محدود کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 6587 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدرصد درسته  ولی تو شهری ک ما زندگی می‌کنیم دختر سفید یک نعمت محسوب میشه  و همه دنبالمن

کجا تو استارا؟

خواخور جان والا رشت مین برعکسه اصن سفید پفیدمحل ندن 

استارا ندانم چطور ایسه 

استارا مین اکثرا سبزه ایسد؟؟؟

کجا تو استارا؟ خواخور جان والا رشت مین برعکسه اصن سفید پفیدمحل ندن  استارا ندانم چطور ایسه&nb ...

خیلی هاشون سبزه هستن و بعضی هاشون سفید 

اما رشت اومدم و اکثرا پوست روشن تر داشتن همچنین چهره بهتر 

استان گیلان . شهرستان آستارا  اینجا سفید هستن اما در مقابل من نمیتونن رقابت کنن باهام تو سفیدی ...

الهی بمیرم 

کسی که سفید باشه هی من سفیدم من سفیدم نمیکنه راه بگیره همه جا بگه تو فامیل بخوای حساب کنی خانواده شوهر من هم همه سبزن حتی خود همسرم سبزس من بینشون سفیدم ولی چیزیه که حتی بحثشم پیش نمیاد 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

من آستارا زندگی کردم. لوندویل

چقدر انسان های شریفی داره. 

اتفاقا صاحبخونمون که تو عمرم چنین صاحبخونه نازنینی نداشتم، همه خانوادگی سبزه بودن. 

یه نوه داشت چقدر با مزه بود این دختر. 

از قدیم گفتن سفید سفید صد تومن

سرخ و سفید سیصد تومن

حالا که رسید به سبزه هرچی بگی می ارزه

قدیمی ها از روی حکمت این ضرب المثل رو گفتن. خانم های سبزه، خیلیاشون خوش مشرب هستن. اخلاق خوبی دارن. گرمن.

بین بچه های خودم اولی سبزه دومی سفید و بور سومی سبزهههههه چهارمی سفید و بور

حقیقتا هرچی از نمک و خون گرمی دو تا سبزه هام بگم کم گفتم. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
الهی بمیرم  کسی که سفید باشه هی من سفیدم من سفیدم نمیکنه راه بگیره همه جا بگه تو فامیل بخوای ح ...

من هم پوست روشنی دارم اغلب جاهای که میرم بهم میگن .. خانواده شوهرم همه سبزه هستن ندیدم کسی راجب رنگ حرف بزنه 

یچی بگم

اینکه فکر میکنی بقیه بهت حسادت میکنن حقیقتا از زیادی اعتماد به نفسه. از تکبره

تکبر هم درواقع یه حفره عمیق توی وجود آدمه

آدمی که عزت نفس حقیقی داره دنبال این صحبتا نیست. اصلا عارش میاد از داشته های جلو بقیه حرف بزنه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست