2777
2789
عنوان

خیانت شوهر😭

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 57 پست
نفهمیده باشه. الان پیش خودش میگه دخترا میان بهم درخاست دوستی میدن 

آخه همش حس میکردم داره یکارایی می‌کنه که حسم ب واقعیت تبدیل شد

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
ببین خواهرم  من شوهر خواهرمم اینطوره فقط بخاطر بچهاش میگه یکم بزرگتر بشن طلاق میگیرم چند بار م ...

من بچه دارم پشتوانه مالی ندارم پدرم ازدواج کرده مادرمم همینطور کسیو ندارم

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا وقتی حمایت نداری میری همسرتو امتحان می‌کنی آخه 

که چی بشه الان نشستی داری غصه  میخوری 

نکن عزیزم

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

کاش با این شرایط امتحانش نمیکردی حالا هم به روی خودت نیار اصلا که اوضاع بدتر میشه وقتی نمیتونی جدا بشی فقط پرروتر میشه

وای منم یه بار با شماره ی ناشناس بابام دوست شدم 😂

همش میگفت بیا همو ببینم و سوییت بگیریم و این حرفا

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

چرا وقتی حمایت نداری میری همسرتو امتحان می‌کنی آخه  که چی بشه الان نشستی داری غصه  میخوری ...

فکر نمی‌کردم حتی یک درصد

وقتی جنبه جدا شدن نداری 

امتحان نکن 

چون امتحان ک میکنی و وا میدع حرص میخوری کاریم نمیتونی بکنی و در نتیجه میشی آویزون 

(اگ بت گفتم شما حرف بعدیتم درسته دیگه خودت بفهم چی((🐶))فرضت کردم😁) اگه با نظراتم مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی (،بزنیم جواب نمیدم){{{ببین تو نمیدونی من چیا تجربه کردم ،نمیدونی چیا ب سرم اومده ،نمیدونی چیا کشیدم چ حسایی تجربه کردم ،نظراتی ک میدم لطفا بر اساس سنم قضاوت نکن،من دارم طبق چیزایی ک تجربه کردم نظر میدم }}}     عاشقه رنگه چشاشم ،و صدایه خنده اش مستم میکنه،از موهاش نگم که کله قشنگی های جهان ماله اوناس،مردونگیه صداش آرام بخشه و خلاصه تمام حس های خبع من مربوط ب #اونه از ۱۴۰۲/۲/۱نیستش )💔ببین تو هیچ وقت نفهمیدی ولی همه ای زندگیه من بودی ٫هیچ‌وقت نفهمیدی ولی اگر یه روز نبودی من نفس کشیدنو فراموش میکردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی غیره تو کسی نمیومد ب چشمم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من به خاطره تو خیلیارو رد کردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من ب خاطر رفتنت اعصابو‌ روانمو از دست دادم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی تو اولینو اخرینه من بودی ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی با بودنت آرامشو اوردع بودی٫هیچ وقت نفهمیدی ولی هر کی پشتت بد گف پاره شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من خیلی از کاراتو فهمیدم ولی ب روت نیاوردم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی شده بودی اندازه ای مامانم عزیز٫ هیچ وقت نفهمیدی ولی ب خاطرت دستام خط خطی شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من فقد عاشقت نشده بودم ،دچارت شده بودم،مجنونت شده بودم ،شیفته ات شده بودم ،و تو بخشی از قلب من نه٫تمام قلب من بودی!)+
کاش با این شرایط امتحانش نمیکردی حالا هم به روی خودت نیار اصلا که اوضاع بدتر میشه وقتی نمیتونی جدا ب ...

ازش متنفرم فقط همین

خب خواهرم اون داره از دست زیر سنگ بودن شما سو استفاده میکنه،،، غصه نخورید،،، تو شک هم سعی کنید قرار نگیرید 

از بزرگتراتون کمک بخواین عمو عمه،،، توکل به خدا که زندگیتون اونجور که میخواید پیش بره و شوهرتون سر عقل بیاد

حتما شک کرده تویی میخواد شمارتو بگیره خرابت کنه 

چون خواستگار من همون لحظه که شروع میکنه به امتحان کردن من میفهم با این کت ما اصلا با هم زندگی نمیکنیم و خوب نمیشناسمش ولی همون دوتا پیام اول متوجه میشم

چه برسه به این که زنت باشه صددرصد فهمیده عمم هم یبار اینجوری پیام داد شوهر عمم همون پیام اول دوم‌ فهمید 

انقدرم سمج بازی درمیاورد حرصمون گرفته بود حتی برای این که شماره اصلی رو بگیره چون اکانت فیک بود میگفت نتت تموم میشه داری چت میکنی قشنگم شماره بده نت بزنم برات وااای ما جقدر حالمون بد بود😂

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

الان چه فایده ای داست کارت؟؟؟.

فایده نداشت فقط احساس میکنم دارم خفه میشم 

وای منم یه بار با شماره ی ناشناس بابام دوست شدم 😂 همش میگفت بیا همو ببینم و سوییت بگیریم و این حرف ...

وایی 

بابای منم اینقدر به مامانم خیانت کرده 

مه  برا مامانم عادی شده 

دیگه حتا گوشی بابامو   چک نمیکنه 

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم