2777
2789
عنوان

نه به کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 115 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون اکثرا از شهرهای کوچیکن یا روستایی  و این جور افکار براشون عادیه با گوشت و خونشون در امیخته ...

اره دقیقا منم اوایل خیلی بحث میکردم و اعصابم خرد میشد ولی دیدم اینا عادتشون اینه با حرف منم چیزی قرار نیس عوض شه کلا بیخیال شدم 

فک کن به طرف میگی تو الان موقع امتحان نهاییته نه بحث با شوهرت، میگه مگه ادم با شوهر نمیتونه درس بخونه 😂😂

داریم معمولی بحث میکنیم و تبادل نظر میکنیم،نوع بیان شما نشونه شخصیت شماست. منم تمایلی ندارم به ادامه ...

منم معمولی بحث کردم جواب کسایی که سرشون تو زندگی بقیست و بقیه رو از زندگی دلزده میکنن همینه شما هم نگفتی چند سالگی ازدواج کردی چه موفقیاتی داری البته من ب هیچ عنوان هیچوقت کسیو تشویق نکردم فقط میگم این حرفا باعث دلسرد شدن از زندگی اونی ک زود ازدواج کرده میشه پس دخالت نکنیم 

کاربری دست دو نفر👧
چون اکثرا از شهرهای کوچیکن یا روستایی  و این جور افکار براشون عادیه با گوشت و خونشون در امیخته ...

دقیقا مشکل نی نی سایت همینه

من حتی تصور می کنم برا یه عده شون اولین باری که مخالفت با کودک همسری رو دیدن تو نی نی سایت بوده!!!

و شوکه شدن که تو بقیه مملکت این موضوع قباحت زیادی داره

برای همین واقعا خوبه که این بحثا در راستای فرهنگ سازی بیشتر صورت بگیره اینجا

چون به طرز غیر قابل باوری برای خیلی ها تازگی داره!!

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
ممطعنن خبر داشتن  ک چخبره و مشکلی نداشتن  شما چرا حرصوشنو میخوری ؟ درسشونم میخونم نترس&nbs ...

از بی فرهنگی، از بیشعوری، از خریت بازم بگم؟؟ اینا حرص خوردن نداره عزیزمن؟ 

کسی که ازدواج کنه اونم توی اون سن درس خوندن چه معنایی داره براش

یا تو فکر مادرشوهر و خواهرشوهرشه یا جاریش

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

اخ گل گفتی  بخدا مورد دیدم تعریف میکرد من شوهرم با چیبس و پفک گولم زد

وایی😂واقعا نمیدونم چی بگم ولی  کاش حداقل زندگیاشونم خوب باشه و خوشبخت بشن .. نه اینکه به خودشون بیان و ببینن چقدر از زندگی عقب افتادن ..و چقدر  عقده دارن .

دقیقا مشکل نی نی سایت همینه من حتی تصور می کنم برا یه عده شون اولین باری که مخالفت با کودک همسری رو ...

بعضیا هر روز دارن کتک میخورن و اجازه بیرون رفتن از خونه ندارن و ... بعد اومده تاپیک زده چطور برای شوهرم ناز کنم فلان 

اره دقیقا منم اوایل خیلی بحث میکردم و اعصابم خرد میشد ولی دیدم اینا عادتشون اینه با حرف منم چیزی قرا ...

دقیقا کسی که چشم و فکر باز شده و خودشو به خواب نزده با یه اشاره با یه تلنگر راه درست رو پیدا میونه نمیخواد زیاد باهاش سر و کله بزنی تا بگی ف تا فرحزاد رفته اونی هم که خودشو به خواب زده با پتک مغزشو داغون کن یه میل هم تکون نمیخوره  

به اون هایی که میگن کودک همسری خوبه باید بگی تو راست میگی کاش تو قنداق داده بودنت دست شوهر قشنگ مثل یه موحود دست اموز هر جور دلش میخواست تربیتت میکرد راحت تر با هم کنار میومدید 

از بی فرهنگی، از بیشعوری، از خریت بازم بگم؟؟ اینا حرص خوردن نداره عزیزمن؟  کسی که ازدواج کنه ا ...

کسی که خوشبخته زندگیشو میکنه کنار همسرش لذت میبره نیازشم برطرف میکنه دوست داشته باشه درسشم میخونه نخوادم نمیخونه نه بیشوره نه حرص خوردن و این حرفایی ک زدی میخواد ارزوی خوشبختی و ادامه زندگیشو میخواد شما هم تمرکز کن رو زندگی خودت 

کاربری دست دو نفر👧
دقیقا مشکل نی نی سایت همینه من حتی تصور می کنم برا یه عده شون اولین باری که مخالفت با کودک همسری رو ...

دقیقا یه روز به یکیشون که چهارده ساله بودگفتم ناراحت نیستی زود شوهرت دادن گفت نه کارخیلی خوبی کردن جلو گناه کردنمو گرفتن 

طفلک بچه ها رو چطور شستشوی مغزی میدن 

وایی😂واقعا نمیدونم چی بگم ولی  کاش حداقل زندگیاشونم خوب باشه و خوشبخت بشن .. نه اینکه به خودشو ...

چه خنده ها ی حرصی و از سر حسادتی من کاری ب اونا ندارم شما چند سالته و چه موفقیتی داشتی تو زندگیت ک خنده اونا میکنی عقب افتادن ؟؟

کاربری دست دو نفر👧