2777
2789
عنوان

نه به کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 115 پست
کسی که خوشبخته زندگیشو میکنه کنار همسرش لذت میبره نیازشم برطرف میکنه دوست داشته باشه درسشم میخونه نخ ...

درست میفرمایید حق باشماست

شماهم تبلیغ نکن دختر داشتی 9سالگی به نیت حصرت فاطمه یا هم 6سالگی به نیت عایشه شوهرش بده

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

درست میفرمایید حق باشماست شماهم تبلیغ نکن دختر داشتی 9سالگی به نیت حصرت فاطمه یا هم 6سالگی به نیت ع ...

حالا اینقدر حرص نخور 😂😂 ببخشید بخوام مثل شما طعنه بزنم ی چند تا تاپیک دیدم ک خانوم دیر ازدواج کرده بود بیکار و الاف بدون هنر  دست مادرشوهرشو میبوسید و هرروز کاراشو میکرد  شوهر عقدیش میگفت میزنم تو دهنت  ک میبوسی ادم ۹ سالگی شوهر کنه بهتر اینه ۴۰ سااگی دست بوسی کنه گرفتنش هرچند کسی ۹ سالگی شوهر نمیکنه و خودتم میدونی شما ها هم هدفتون جلوگیری از ازدواج زود نیست وگرنه به اونایی ک متاهلن گیر نمیدادین و اعصابشونو خورد نمیکردین 

کاربری دست دو نفر👧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خنده ها ی حرصی و از سر حسادتی من کاری ب اونا ندارم شما چند سالته و چه موفقیتی داشتی تو زندگیت ک خ ...

مطمئناا موفقیتایی  بسیاری داشتم ک به این طرز فکر رسیدم که هیچ حسادتی به دختر 13ساله و بچه ای ک به اجبار  ازدواج کرده  نداشته باشم؛ازدواج هنر تو این دوران ؟اوکی 

اکثر تاپیکاتون نشان میده شما به شدت موافق ازدواج درسن کم هستین و مخالف رای اکثریت هستین و من با آدمی که  این طرز فکر داره و حس میکنه عقل کل حرفی ندارم👎👋

درست میفرمایید حق باشماست شماهم تبلیغ نکن دختر داشتی 9سالگی به نیت حصرت فاطمه یا هم 6سالگی به نیت ع ...

ایشون فکر میکنه چون مخالف ازدواج درسن کم هستیم از سر حسادت 😂🫤ای خدا واقعاهنوزم این آدما وجود دارن!

حالا اینقدر حرص نخور 😂😂 ببخشید بخوام مثل شما طعنه بزنم ی چند تا تاپیک دیدم ک خانوم دیر ازدواج کرده ...

عزیزم 

شما معلومه از اوناییکه زود ازدواج کردی وبچه دارشدی .

موضوع بحث به شما مربوط نیست 

این مربوط به اون بچه های زیر۱۸سالی میشه که هنوز هیچی نشده فک میکنن باشوهر کردن دنیا گل وبلبل میشه .بعد هم شوهری که خیلییی سنش بزرگتر باشه حس قدرت بهش دس میده،فکر میکنه داره پدری میکنه برا زنش! 

اجازه خیلی چیزارو نمیده،محدودش میکنه و..

این افراد باید ببینن شاید آگاه شن بتونن تصمیم درست بگیرن .

درسته این حرف ،ازدواج هنر نیست ..

به موقع وباانتخاب درست ازدواج کردن هنره‌‌.

🫡

عزیزم  شما معلومه از اوناییکه زود ازدواج کردی وبچه دارشدی . موضوع بحث به شما مربوط نیست  ...

عزیزم اصلا بحث ازدواج من و سن من نیست همون دختر ۱۸ ساله هم ک ازدواج کرده بالخره عقد کرده تموم شده این که چرا ازدواج کردی چرا فلان کردی فقط روحیشو خراب میکنه و دلسردش میکنه بحث ب جلوگیریه کسی ک براش خواستگار میادو باید نصیحت کنن نه نیش و کنایه و طعنه بزنن چرا ازدواج کرده الان تو این تاپیکم دارین میبینن ک چقدر میخندن و مسخره میکنن ک فلانی ازدواج کرده بهش گفتم اخه چرا و فلان  .خوب این حرفا چه حرفیو دوا میکنه ارزو خوشبختی کن بجاش و و راهکار زندگی بگو خیلی دلسوزی .طعنه چی میگه  .با زبون سر ادم بالا دار میره ب نظرت این چرا چرا ها و طعنه  کسیو  از زندگی نمیندازه ؟ در دراز مدت باعث طلاق حتی نمیشه ؟

کاربری دست دو نفر👧
 مطمئناا موفقیتایی  بسیاری داشتم ک به این طرز فکر رسیدم که هیچ حسادتی به دختر 13ساله و ب ...

دقیقا کدوم تاپیکم این برداشتو کردی خانوم موفق ؟ والا من تو تاپیکای شما موفقتی جز فیلم کره ای و و تازه ثبت نام کردن برا رانندگی نمیبینمم .چون شما علاقه ب تاپیک گردی کسی  کردی منم مجبور شدم مثل شما بگردم حالا انشالله موفقم میشی

کاربری دست دو نفر👧
عزیزم اصلا بحث ازدواج من و سن من نیست همون دختر ۱۸ ساله هم ک ازدواج کرده بالخره عقد کرده تموم شده ای ...

دیگه اونیکه ازدواج کرده ،بحثش تموم شده ....

ولی این نوجوونا که فکر وذهنشون فقط ازدواجه ،یا این مادراییکه همین تو نی نی سایتن وبچه های این سنی دارن وموفقیت هاشونو فقططط تو ازدواج میدونن،بااااید همچین تاپیکایی رو ببینن !!! 

شاید آگاه شن !

ماها که مخالف ازدواج کودک همسری هستیم ،لابد یه چیزی میدونیم ،یه چیزی دیدیم،چن تا پیرهن بیشتر پاره کردیم که هی میگیم .

دوست داریم اون تجربه های تلخ رو اونا دیگه تجربه نکنن.

🫡

دیگه اونیکه ازدواج کرده ،بحثش تموم شده .... ولی این نوجوونا که فکر وذهنشون فقط ازدواجه ،یا این مادر ...

چی بگم ولی خیلی هم هستن و ازدواج کردن این حجمه رو ک میبینن احساس پوچی میکنن و حس پشیمونی میاد سراغشون  هر کسی دور و ور خودشو راهنمایی کنه خیلی بهتره تا اینکه تو یه سایتی که همه مدل و همه سنی همه عقیده ای هست

کاربری دست دو نفر👧
دقیقا کدوم تاپیکم این برداشتو کردی خانوم موفق ؟ والا من تو تاپیکای شما موفقتی جز فیلم کره ای و و تاز ...

😂😂😂😂😂ببین گلم  آدمی ک موفق هیچ وقت نمیاد جار بزنه من موفقم چه کارایی تو زندگیم کردم بیام تاپیک بزنم در مورد اینکه من چه کارایی کردم به کجاها رسیدم؟ خززززززز

اگ تو این مدلی حرفی ندارم برو امتحانتو بخون بچه به جا توهین کردم به دیگران  !::::: اگ تحمل انتقاد نداری بفرماااا برو 😏و منم به هیچ وجه تاپیکای شمارا تا قبل از اینکه بگی نگاه کردم ندیدم جانم چون مثل تو علاف و فوضول تشریف ندارم منظورم پستای داخل این تاپیک بود ک خیلیا با حرف شما مخالف بودن و منم از اول رو تو ریپ نزدم ک به خودت گرفتی؛ گفتی علافم بزار پاچه یکیو بگیرم ..حیف ک بچه ای و حوصله حرف زدن با بچه بی عقلو ندارم:!تا وقتی توهین نکرده بودی محترمانه جوابتو دادم ولی معلوم شد تربیت درست حسابی نداری😟😏

چی بگم ولی خیلی هم هستن و ازدواج کردن این حجمه رو ک میبینن احساس پوچی میکنن و حس پشیمونی میاد سراغشو ...

خیلی بهتره  آدم این اشتباهو زنجیر وار به نسلای بعد انتقال نده دیگه!! 

خودش سن کم ازدواج کرد کلی سختی کشید ولی دیگه بچه هاشو یا اطرافیانشو با حرفای بی منطقش بدبخت نکنه عزیزم 

🫡

😂😂😂😂😂ببین گلم  آدمی ک موفق هیچ وقت نمیاد جار بزنه من موفقم چه کارایی تو زندگیم کردم بیام ت ...

نترس کسی ک طبل تو خالیه با تحقیر و مسخره کردن دیگران خودشو میخواد اروم کنه دقیقا کاری ک تو کردی و خنده های حرصیتو با تعریف کردن در مورد کسی ک ازدواج کرده میزدی .شما هم موفق بودی میگفتی خیالت راحت .فقط خواستم بهت بفهمونم خیلی خودتو دست بالا نگیری و ژست همه چی دانی نگیری و در جایگاهی خودتو بزاری که بخوای زندگی اون دخترو مسخره کنی .اگه کسی اینقدر شعورش پایینه که پستم تو این تاپیک مخالفه از قماش خودته چون حرف من این بود کسی رو ک ازدواج کرده دلسرد نکنیم دقیقا کاری ک تو میکنی .شما که میگردی خوب بگرد چون من دانشجو علوم پزشکیم برا پزشکی میخونم و مجبورم یه ماهو بچه امتحانی باشم البته ببخشید نتونسی باز تحقیر کنی برو ب موفقیتای بیشترت تو خفا برس و دیگ ریپ نزن 

کاربری دست دو نفر👧
نترس کسی ک طبل تو خالیه با تحقیر و مسخره کردن دیگران خودشو میخواد اروم کنه دقیقا کاری ک تو کردی و خن ...

😂😂😂👎👎👎👎👎به سلامت پزشک پر ادعابی عقل ک هیچی نمیفهمی...

یه کاربر بود اینجا شاید بعضی هاتون دیده بودید تاپیک هاشو چپ و راست تاپیک میزد ۱۸ سالمه بچه ی چهار ساله دارم و دومی رو باردارم هر کی میبینه فکر میکنه پسرم دادشمه دانشجو هستم و کنار همسر خوش و خرم در حال رشد 

فلان دانشگاه میریم (یه دانشگاه خوب و تراز بالا) و هی مانور برای کودک همسری و کودک مادری 

از قضا یه کاربر که تو همون دانشگاه درس میخوند اومد گفت راست میگی دانشجوی اون‌دانشگاهی رنگ صندلی های فلان جا تو اون دانشگاه چه رنگیه خانمی که تا اون لحطه عین من بیست و چهاری انلاین بود همچین گم و کور شد که نگو 

بخدا که بعضی ها اینجا بهشون مسئولیت محول شده برای تبلیغ بعصی چیزها و گفتن بعضی حرفها