2777
2789
عنوان

نه به کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 115 پست
اتفاقا دارم شوهر  فقط کسایی که حرف اضافی بزنن جوابشون رو میدم و میزنم تو دهنشون

حرص نخور برو ی لیوان اب بخور تو مجازی دهن کسی زدن برات سودی نداره 

ایشالا کنار همسرت خوشبخت باشی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصل همینه دیگه ولی این حرفا بیشتر اینکه مفید باشه اونایی رو ک ازدواج کردن دلسرد میکنه کسی که هدف اصل ...

داریم معمولی بحث میکنیم و تبادل نظر میکنیم،نوع بیان شما نشونه شخصیت شماست. منم تمایلی ندارم به ادامه بحث با شما.  یا حق. 

خوب شاید باشن و بشن اشکالش چیه 

هیچی وارد خاله بازی واقعی میشن بجای درس خوندنم باید هرشب........ 

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

باور کنید هیچ موقع جواب نیست و استثنایی هم وجود نداره. اون هایی هم که می‌بینید به ظاهر زندگی خوبی د ...

دختر ۱۵ ساله ی زیبایی مستاجر بودند در نزدیکی خونه ما بود مادرش یک خط در میان زندان بود به خاطر مواد مخدر .پسر همسایه عاشق دختر شد باهاش ازدواج کرد دختر خوشبخت شد اگر ازدواج نمی کرد قطعا بدبخت عالم میشد

جدا شدیم...الان خانوادم دو نفره شده و با دختر نازنینم زندگی میکنیم.. 

الهی بگردم عزیزم چقدر بد من اگه با یکی که دوست پسرم باشه ازدواج کنم هیچ وقت ولش نمیکنم و عاشقانه دوسش دارم

❤️✨
اتفاقا دارم شوهر  فقط کسایی که حرف اضافی بزنن جوابشون رو میدم و میزنم تو دهنشون

تو شوهر داری؟؟؟ 

این تاپیکو که دیروز زدی 

(

سلام من چند ماه پیش با نامزدم سر روانی بازی هاشو تموم کردم 

الان توی دانشگاه عاشق یک پسری شدم که رشته دیگه میخونه و بوشهر زندگی‌میکنن و اینجا خونه کرایه کرده که تهران درسشو بخونه 

بعد قصد ما جدیه و من واقعا نمیدونم قراره چیکار کنیم چون خانواده و همه چیزش بوشهرن 

از اون طرف میخواد بیاد خواستگاری ولی من نمی‌دونم خانوادم قبول کنم و چحوری به خانوادم بگم ) 

ببخشید خندم گرفت🙋😂😂

🫡

دختر ۱۵ ساله ی زیبایی مستاجر بودند در نزدیکی خونه ما بود مادرش یک خط در میان زندان بود به خاطر مواد ...

این مورد خاص هست 

خیلیا هم هستن از خانوادهای اصیل و طایفه های بزرگ 

ولی تا دختره ۱۵ سالش میشه فکر میکنن شوهر گیر نمیاد و زود میدن بره و اکثرا هم ازدواج فامیلیه 

یا خداااا من به شدددت موافقم ...دختری تو فامیلامون با سن 13با پسر 22ازدواج کردن دختر گریه میکرد ک من نمیخوام ولی با ی سری شروط بچگانه ک  بچرو گول بزنن مثل اینکه برات طلا میخریم.خونه میخریم و...مجبورش کردن  به ازدواج ...آخه تاکِی این افکار پوسیده ...این بچه بچگی نکرده ...ازدواج در زمان درست شرایط مناسب نه به اجبار آخه بچه 13.12ساله چی میفهمه؟؟

خیلی ظلم میشه در حق این بچها و اکثرا به خاطر بی عقلی پدر و مادر اتفاق میوفته همچین وضعی...کاشوی یکم والدین بروز شن...تا جامعه به تباهی نکشه..

اکثر کاربرای اینجا کودک همسر و موافق اون هستن زیاد خودتو اذیت نکن هر تاپیکی بری دختره ۱۶ سالگی ازدوا ...

چون اکثرا از شهرهای کوچیکن یا روستایی 

و این جور افکار براشون عادیه با گوشت و خونشون در امیخته 

چشم باز گردن همینو دیدن من تو کلان شهر زندگی میکنم‌جایی که از هر قوم و فرهنگی درش زندگی میکنن والله اونهایی که اومدن تو شهر بزرگ و فرهنگشون کم و بیش داره عوض میشه هم خیلی راغب به ازدواج بچه هاشون تو سن پایین نیستن میگن خودمون روی خوش زندگی ندیدم تا چشم باز کردیم سر و کله زدن با بچه و شوهر و خانواده شوهر حداقل بچه هامون درس بخونن شبیه ما نشن 

مگر عده ی کمی که کلا چشم و مغزشون بسته شده رو حقیقت 

دختر ۱۵ ساله ی زیبایی مستاجر بودند در نزدیکی خونه ما بود مادرش یک خط در میان زندان بود به خاطر مواد ...

این یک مورد معمولی نیست،  نمیتونم قضاوتش کنم. ما داریم اکثریت جامعه رو در نظر میگیریم. اون یه دختر تنها بوده که توی این جامعه گرگ صفت تنها چاره ای که داشته همین بوده.  باز خداروشکر شخص خوبی بهش خورده و بیچاره تر نشده. 

این مورد خاص هست  خیلیا هم هستن از خانوادهای اصیل و طایفه های بزرگ  ولی تا دختره ۱۵ سالش ...

و همچین این رسم باب میشه که دختری ک نمیخواد ازدواج کنه  پدر و مادرش سرش غر میزنن دختر فلانیو نگاه ازدواج کرده بعد تو خونه موندیو کسی نمیاد  بگیرتت!