2777
2789
عنوان

نه به کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 115 پست
خیلی بهتره  آدم این اشتباهو زنجیر وار به نسلای بعد انتقال نده دیگه!!  خودش سن کم ازدواج ک ...

بحثمون ادامه دار شد حوصله دوتامونم سر میره ولی اونی ک داره مورد هجمه قرار میگیره خودش ی دختر نوجونه تا نسل دار بشه خیلی راه مونده و میتونه تصمیم بگیره برا بچش شما راضی میشی اون زندگیش خراب شه که حالا مامانشو پشیمون کنی ؟ کاریه ک شده رفته اینجا تا یکی تاپیک میزنه فلان مشکلو دارم اگه بفهمن سنش کمه یا زود ازدواج کرده هزار تا حرف میزنن بهش ک اصلا خیلیاش بیربطه من منظورم ایناست ولی بله شما با تاپیکی ک میگه ۱۷ سالمه خواستگاز راه دادم بگو صد درد پشیمون میشی کار درستیم هست خودمن خیلی وقتا گفتم ب مجردا کم سن  ولی تاپیک بزنیم کودک همسری فلانه بدبختیه عقب افتادیگه و نسبتای ناجور ب خونواده واقعا زشته الانم ک دیدین چند نفر با تمسخر با نوجوون متاهل که با عشق و امید چه بد چه خوب ازدواج کرده رفتار کردن ایناست ک بده

کاربری دست دو نفر👧
یه کاربر بود اینجا شاید بعضی هاتون دیده بودید تاپیک هاشو چپ و راست تاپیک میزد ۱۸ سالمه بچه ی چهار سا ...

میدونم کیو میگی🙋😂😂😂😂

بعدها مشخص شد شوهرشم خیلی اذیتش میکرد وخوب نبوده واین خانوم تنها پز دادنش این بود که سنم کمه واین تعداد بچه دارم وموفقم الکی!

🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کاربر بود اینجا شاید بعضی هاتون دیده بودید تاپیک هاشو چپ و راست تاپیک میزد ۱۸ سالمه بچه ی چهار سا ...

اون دروغ میگفت؟! 😐

منم یادمه عکس بچش رو توی امامزاده گذاشته بود و میگفت 13سالگی حامله شدم 14سالگی زاییدم و چندتا بچه میخوامو...... 

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

میدونم کیو میگی🙋😂😂😂😂 بعدها مشخص شد شوهرشم خیلی اذیتش میکرد وخوب نبوده واین خانوم تنها پز دادنش ...

ایشون که میگفت کنارش در حال رشدم 

یه جور میگفت من دیگه شبیه بامبو تصورش میکردم  که هر لحظه در حال قد کشیدنه 

اون دروغ میگفت؟! 😐 منم یادمه عکس بچش رو توی امامزاده گذاشته بود و میگفت 13سالگی حامله شدم 14سالگی ...

بله دقیقا همون کاربر 

نصفه شب بود که تاپیکی که میگم رو  زد 

اخر دست یه کاربر درد نکنه زرنگ بود گفت عکس کارت دانشجویی بده رفت عکس یه کارت اورد گفتن این کارت رو میشه از همه جا دانلود کرد و فتوشاپ کنی عکسش رو راست میگی مشخصات دانشگاه رو بگو من همون دانشگاهی که میگی دانشجو هستم  خلاصه کم اورد فرار و به قرار ترجیح داد 

بله دقیقا همون کاربر  نصفه شب بود که تاپیکی که میگم رو  زد  اخر دست یه کاربر درد نک ...

دمش گرم

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

یه جوری رفت تا مدتها تو سایت پیداش نشد  خدایی دم اون خانم گرم قشنگ حالشو گرفت فهمید چجوری &nbs ...

همچین پیومد میگفت بچه دارم و 18سالمه انگار اورانیوم غنی کرده 

باز دروغم میگفته وقیح احمق

همچین پیومد میگفت بچه دارم و 18سالمه انگار اورانیوم غنی کرده  باز دروغم میگفته وقیح احمق

میدونید چیه تقصیر خودمونه 

یه جای کار حرفهاشون‌قلقلکمون میده حس میکنیم یه جای کار میلنگه و احتمال دروغ زیاده ولی باز تو تاپیک هاشون هستیم کامنت میزاریم پربازدیدشون میکنیم و اینها سو استفاده میکنن 

یکی دیگه هست میگه خودم و خواهرم دانشجوایم خواهرم دندون پزشکی میخونه 

حالا ساده ترین چیزها در مورد رشته ای که خودش میگفت میخونم رو نمیدونست کاربرها تاپیک هاشو زیر و رو کردن یه جا گفته بود تک فرزندم یه جا سه تا بچه بودن یه جا همسرش مهندس بود یه جا استاد دانشگاه تاپیک هاش پر جزوه کلاس دهم بخدا 

بهش میگفتی جزوه کلاس دهم تو تاپیکت چی میگه میگفت خواستم به بچه های کلاس دهم کمک کنم خوب تو که دانشجویی پس باید جزوه یازدهم و دوازدهم رو هم داشته باشه اونها رو هم بزار خلاصه سرتونو درد نیارم 

میگفتی داره دروغ میگه  یه عده طرفداریش رو میکردن  میگفتن 

نه شما  بدبین و شکاک و حسودید نه خودتون موفق نیستید به زنهای قوی و موفق حسادت میکنید 

میدونید چیه تقصیر خودمونه  یه جای کار حرفهاشون‌قلقلکمون میده حس میکنیم یه جای کار میلنگه و احت ...

واقعا آدم نمیفهمه هدف از این دروغای شاخ دار چیه واقعااا

یکی مثل این بچه میاد فانتزی هاشو میگه عقده داره ولی بعضی ها مثل اون دختره میان تبلیغ میکنن

عادی سازی میکنن و این خیلی بده

یکی بود میگفت شوهرم منو کتک زده حقمه چون بی اجازه اون رفتم خونه بابام زن نباید بدون اجازه شوهرش جایی بره😐

یک از خدا بی خبر دیگه میگفت من سه تا دختر دارم انقدر بچه میارم تا پسر بشع به من ربطی نداره میخواستن جنس دست دوم نشن فوقشم 13،14سالگی عروس میشن😐

باز بدتر از همه اینکع یک بیشعوری میگفت بزارین شوهرتون زن دوم بگیره یا برای تنوع صیغه کنه این لذت ها و حق رو از شوهراتون نگیرید من شوهرم هربار زن صیغه میکنه میاره خونه ازشون پذیرایی میکنم کل شب بگو بخند داریم مگه چیزی از شوهرم کم شده اتفاقا خیلی هم بیشتر دوسم داره😐

واقعا آدم نمیفهمه هدف از این دروغای شاخ دار چیه واقعااا یکی مثل این بچه میاد فانتزی هاشو میگه عقده ...

والا چرت میگن بخدا میخوان خیلی چیزها رو عادی سازی کنن 

همین ها کافیه یه سوسک ماده از بغل شوهرشون رد شه سکته میکنن چشمای شوهره رو هم از حدقه در میارن وظیفه تبلیغ دلرن بخدا 

یکی تاپیک هست حدس میزنم  کاریه کاربره عنوانش نگران شاگرد دوازده سالمم بارداره 

دو سه دهه دیگه ایران دیدن داره