2777
2789

برای خواهرم خواستگار اومده حقوقش براش جای سواله رومونم نمیشه بپرسیم گفتیم ببینیم چه جوره حقوقشون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حقوق کارمندیه دیگه لابد،  ضمنا پرسیدن حقوق و وضعیت مالی جز سوالات خواستگاریه

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

ببین کارمد داریم تا کارمند . بستگی داره وضعیت استخدامیش چطور باشه . اگه بخش خصوصی اداره هست که هیچی نه امنیت شغلی داره نه حقوق درست و حسابی . اگه رسمی یا پیمانی باشه حقوقش 2 تا 2500 هست

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
ببین کارمد داریم تا کارمند . بستگی داره وضعیت استخدامیش چطور باشه . اگه بخش خصوصی اداره هست که هیچی ...

ما هم همین رو میگیم.

مامانم میگه باید ببینیم وضعیت کار واستخدامیش چه جوره 

ما هم همین رو میگیم. مامانم میگه باید ببینیم وضعیت کار واستخدامیش چه جوره  

دقیقا مهم اون وضعیت استخدامی هست . اونایی که شرکتی و بخش خصوصی تو ادارات دولتی مشغولن اصلا کارمند اون اداره محسوب نمیشن .

درکل قراردادی و پیمانی و رسمی باشه خوبه . البته قرادادی هم به رسمی و پیمانی نمیرسه و تبعیض هست و عدم تعلق بعضی آیتم های حقوقی و رفاهی و...

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
دقیقا مهم اون وضعیت استخدامی هست . اونایی که شرکتی و بخش خصوصی تو ادارات دولتی مشغولن اصلا کارمند او ...

بله همین طوره 

منم خودم شوهرم اومد خواستگاری هیجی نداشت ولی همین که استخدام بود خانوادم سخت گیری نکردن 

بله همین طوره  منم خودم شوهرم اومد خواستگاری هیجی نداشت ولی همین که استخدام بود خانوادم سخت گی ...

الان بهترین و کم ریسک ترین چه از نظر مالی و چه اخلاقی کارمند دولتی بودنه خخخخخ