2777
2789

شرایط مالی خیلی بد شده ولی اگه نون حلال در بیارم کار هست برام دعاااا کنید یه خانوادهدی خوب پیدا کنم و مشغول به کار بشم تو این شرایط بد اقتصادی واقعااا باید هم قوی باشم هم هرچند اولش سخته ولی شروع کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستاری از بچه اگه بتونی خیلی خوبه درسته اعصاب میخواد یکم ولی اگه در توانت هست و آرومی چون تحصیلات دانشگاهی هم داری عالیه هم درامدش بهتره هم زحمتش کمتره هم مهمار از اینا آینده دار تره هرچی با تجربه تر بشی و کنارش مطالعه در همین زمینه کودک پروی و این چیزا هم داشته باشی هزینه بیشتری برای بکار گرفتنت پرداخت میشه دوست من در بدر دنبال یه خانم خوب و‌خوشرو برای نگهداری بچه اش میگشت تا ماهی ۱۰ تومنم حاضر بود پرداخت کنه اگه صد در صد اوکی میبود

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
دمت گرم شیرزن    

قربونت برم که انقدر خوش قلبی برام یه دعای خیری بکن مشکلاتم معجزه وار حل بشه خیلی تو زندگی زحمت کشیدم همیشه شرافتمندانه فکر کردم عمل کردم حرف زدم....ولی واقعاااا روزهای سختی رو میگذرونم برام دعاااا کن خدای مهربون به من رحم کنه

قربونت برم که انقدر خوش قلبی برام یه دعای خیری بکن مشکلاتم معجزه وار حل بشه خیلی تو زندگی زحمت کشیدم ...

حتما عزیز دلم ،کیف میکنم خانمهایی پر تلاش و پاک رو مثل شما میبینم ،انشالله به هر چی میخوای برسی