بچه ها امروز شوهرم سر یه موضوعی که دعوامون شد و خودشم مقصر بود ، حسابی صداش رو برام برد بالا و دستش رو به نشونه زدن آورد بالا ولی نزد . مرد خییلی خوبیه اصلا ازش بعید بود ، هنوز شوکه م شدیدا
بنظرتون چیکار کنم دیگه تکرار نکنه ؟ به خانواده م نگم ؟
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
برو باهاش صحبت کن بگو دیگه کارشو تکرار نکنه... اگه کرد دیگه با کمربندی چیزی توهم بگیر بزنش که از جاش نتونه بلد شه
(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم
چیزی نیست ک ب خانواده بگی خوبه ک خداروشکر تونست خودشو کنترل کنه
والا ۲بار زد یبار تو نامزدی زد ک تا پای طلاق رفتم یبار هم بعد عروسی زد ک یکی زد دوتا خورد و لباس پوشیدم برم خونه مادرم اومد دم در بغلم کرد گف نمیززارم بری دیگ نرفتم🥲🥲
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤