2777
2789
عنوان

سایز النگو،فکرکنم گشاده🤔

1338 بازدید | 64 پست

بچه ها من اصلاالنگونداشتم تاحالا

دورمچم ۱۶و وقتی ک انگشت شستموخم میکنم روی انگشت کوچیکم همونطوری ک میکنیم النگوروبندازیم دورش۲۰ هست 

بعدمن ۴ماه پیش بارداربودم رفتم النگو بخرم سایز دو هرکاری کردیم نرفت تو دستم سایز۳ هم سخت رفت 

حالا زایمان کردم رفتم یکی هم خریدم،خیلی راحتتر رفت تودستم

النگوهامم از مچم یک ونیم سانت گشاده تره 

الان میگم ینی من گشادشوخریدم یا سایزم همینه؟🤔

عکس بزار 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه بزرگ‌نیست؟من دستم یک میخوره احساس میکنم دو باید میخریدی

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

من دور مچم ۱۸ استخون بندیم درشته

۳ میندازم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
منم دور مچم ۱۶ سایز ۱ ميندازم قشنگ بالا پایین میشه طلا فروش گفت سایز دستتون ۱ عه ۳ خیلی بزرگ نی؟

ببین من مچم طریفه ولی دستم بزرگه اونجای تپله انگشت شست هست ایدازونجارد شه دیگه اونجا ۴سانت از مچم تپلتره