2777
2789
عنوان

خواستگار با این شرایط قبول میکنین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه تضمینی داره که نزنه زیر حرفش

هیچ تضمینی نیس

اینقد این قانون طرفدار مردهاست ک فردا هر کاری کنه مجبوری سکوت کنی

الان میگه پاره وقت اوکیه ک خود واقعیشو نشون نده

بعدا ک جای پاش ثابت شد میگه پاره وقت هم نه

بشین تو خونه تو ک لازم نداری و ال و بل

تجربه داشتم و خیلی از لحاظ روحی فرسوده شدم توی اون محیط کار ولی خب بازم تصمیم گیری واسم سخته 

من دچار یه مشکلات روحی شدم که بمیرم هم با همین دارو ندار شوهرم می‌سازم و به اون میرسم و خونه زندگیم . 

نمیدونم چی میگید و چطور صحبت می‌کنید که خواستگار فکر نکنه شما خیلی پولکی یا اهل معامله اید و تازه همچین امتیازی هم بزاره براتون... این نمیگم خوبه یا بد

ولی خودم موقع خواستگاریمچنان خاکی بودم گفت ببین من ماشینانچتانی ندارم گفتم عیب نداره وسیله س ب هرحال باتلاش بهتر میشع گفت ببین خونه پدریم مثل خونه شما مبل اینا نداره گفتم اشکالی نداره .

برداشت گفت تلویزیون ما مثل شما بزرگ نیست . گفتم اینا مهم نیست فقط وفاداری.  و یکشغل ک گفت آره شغل دارم ولی گاهی میبینی ی ماه هزارتومن ی ماه ۱۰ تومن .

ب هرحال نتیجه از خودگذشتگی هام شد تاپیکهای الانم کهد۲ ساله دارم زجر میکشم.

اخلاق . ایمان . مهمه و خانواده  خیلی خانواده مهمه 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

نه اصلا مردی که اینجوری زن رو از شغل منع میکنه مشخصه کنترلگره ۱۰ تا خونه هم بهت بده در نهایت دستاو ...

همرو نمیشه با یه چوب روند. من همسرم دوست نداره شاغل باشم اما کنترل گر نیست

آیینه ام به زنگار ها نگو🪞تغییر خود به خود اتفاق نمیفته 🆙عاشق آسمون🌌 پیرو مسیر عشق🫀 و خدایی که کافیست💎

آدم کنترل گریه به نظرم.بشین تووخونه بشور و بساب منتظر من باش از سرکار بیام بهم عشق بورز و بچه بیار.پس‌شخصیت خودتوچی؟ شب تا صبن تو خونه ؟مگه کار فقط واسه پولشه؟پس شخصیت اجتماعی و روابطت جی میشه

در حال حاضر همه چیزش خوبه فقط این مورد هست 

مرد اگه پولدار باشه زن بره سرکار چیکار؟

خسته و کوفته بیاد خونه تازه کار خونه و غذا پختن و بچه داری هم انجام بده تهش هم پول کارشو مجبوره بیاره تو خونه خرج کنه 

بگو قبول کن بابا

تجربه داشتم و خیلی از لحاظ روحی فرسوده شدم توی اون محیط کار ولی خب بازم تصمیم گیری واسم سخته 

اصلا به نظرات اینجا ک میگن سلطه گر قناعت نکن و نپرون و بختت نبند خیلی شک داری برو مشاوره

اینجا اکثرا دانش اموزن

همرو نمیشه با یه چوب روند. من همسرم دوست نداره شاغل باشم اما کنترل گر نیست

اخه کدوم شوهری دوس داره زن اش هر روز پاره پاره آب خستی بیاد خونه حال نداشته باشه روی شوهرشو نگا کنه حتی . انگار سر کار رفتن الکیه . یه سریا مجرد بودن نمی‌رفتند نمی‌رفتند کار حالا که میخوان شوهر کنن یادشون میوفته !!!!

آدم کنترل گریه به نظرم.بشین تووخونه بشور و بساب منتظر من باش از سرکار بیام بهم عشق بورز و بچه بیار.پ ...

منم همینو میگم

خب مگه یه زن هزار سال زندس ک پنجاه سالو تو خونه داری و بچه داری بگذرونه 

آدم کنترل گریه به نظرم.بشین تووخونه بشور و بساب منتظر من باش از سرکار بیام بهم عشق بورز و بچه بیار.پ ...

در مورد خونه داری و بچه داری که کلن مثل خودم مخالف بچست حداقل تا ۸ ۹ سال میگن هر کلاس و مهارت و ورزشی که دوست داری میتونی بری منم گفتم که توقع اینکه من عمرم رو صرف بشور بساب کنم نداشته باش چون واقعا زنی نیستم که خودمو فدای این کارا کنم