2777
2789
عنوان

تا حالا شده ؟!

213 بازدید | 17 پست

جلوی یه آدم که غریبه بوده(منظورم اینه که پدر مادر خواهر و برادر و اقوام نزدیک نباشه) خیلی راحت باشین و خود واقعیتون باشین در مقابله باهاش ؟! 

من با دوس پسرم اینجوری بودم😢 

خود خود واقعیم بودم اصلا انقد باهاش راحت بودم که حد نداشت. اونم همینجوری بود باهام. بنظرتون این کار بی سیاستی حساب میشه و خوب نیست؟!

منم خودم بودم پیش ی نفر 

ولی اون خودمو دوست نداشت همش ایراد میگرفت

اخرشم کات کردیم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خودم بودم پیش ی نفر  ولی اون خودمو دوست نداشت همش ایراد میگرفت اخرشم کات کردیم

متاسفم عزیزم😢 امیدوارم یه آدم مناسب سر راهت قرار بگیره 

منم راستش یسری ازاخلاقاشو دوست نداشتم کات کردم حالا چند روزیه زنگ میزنه و اصرار به برگشتنم داره و خیلی دودلم واقعا

متاسفم عزیزم😢 امیدوارم یه آدم مناسب سر راهت قرار بگیره  منم راستش یسری ازاخلاقاشو دوست نداشتم ...

آمین ممنون

بنظر من ب ادما باید ی فرصت دوباره داد ولی اخرین فرصت

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
آمین ممنون بنظر من ب ادما باید ی فرصت دوباره داد ولی اخرین فرصت

دلم براش خیلی میسوزه چون خود واقعیش بود کنارم و هیچ دروغ و فریبی تو کار نبود، درست میگی خودمم به این نتیجه رسیدم در اولین فرصت باید همو ببینم..