2777
2789
عنوان

نوزاد 5 ماهه دارم که... 😩

165 بازدید | 19 پست

شیر خیلی کم میخوره، وزنش به زور شاید 7 باشه

هر دو سه ساعت 90 تا میخوره

شیر خودمو یه دو سه هفته س دیگه خوب نگرفت

کلا نوزاد شیطونیه، سرحال بدون هیج مشکلی

ولی چیزی که ناراحتم کرده ادرارشه چند روزه شاید در طول روز سه تا مای بیبی نیاز به تعویض داشته

ادرارش خیلی کم شده

اینم بگم در طول شبانه روز زیاد عرق می کنه

طبیعیه یعنی؟ 😟هرکاری می کنم شیر زیاد نمیخوره

خیلی شیطونه موقع شیر خوردن همش سرش و دست و پاشو تکون میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب بهش میدی؟ 

ویتامیناشو سر وقت میدی؟ شیر خشک چی میخوره؟ شاید طعم اون برند و دوست نداره

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

آب بهش میدی؟  ویتامیناشو سر وقت میدی؟ شیر خشک چی میخوره؟ شاید طعم اون برند و دوست نداره

آب نمیدم، یعنی فقط دیروز دو سه تا قاشق مربا خوری دادم

ویتامینشم شب یا روز هرموقع یادم بیفته

نان و ببلاک میدم 

حتما ببرش پیش متخصص چک بشه 

متخصص اطفال به من گفت تعویض زیاد پوشک ( حداقل شش عدد) نشون دهنده درست کار کردن سیستم گوارش و معده و روده بچه ست.با توجه به اینکه میگی خوب وزن نگرفته و .... 

بهداشت هم میتونی ببری توی سیستم میزنن نمودار رشد شو‌مشخص میکنن بهت میگن کمه یا خوبه

دختر منم موقع شیر خوردن عرق میکرد گفت طبیعیه 

اما کلا بچه باید با توجه به مسائلی که میگی چک بشه که خیالت راحت بشه

آب نمیدم، یعنی فقط دیروز دو سه تا قاشق مربا خوری دادم ویتامینشم شب یا روز هرموقع یادم بیفته نان و ...

وایی آب بده هرروز آب بده بهش آب جوشید که تو دمای محیط سرد شده باشه 

ویتامیناشو سر وقت بده اشتهاش باز بشه 

شیر خشک‌رو هم با مشورت پزشکش عوض کن 

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

حتما ببرش پیش متخصص چک بشه  متخصص اطفال به من گفت تعویض زیاد پوشک ( حداقل شش عدد) نشون دهنده د ...

بردم بهداشت دوبار گفت وزنش کمه ببر پیش متخصص اطفال بردم گفت خانم بچت شیطونه، موقعی که کامل گشنس شیر بده

تو جای ساکت و آروم بده

منم همین کارو می کنم ولی واقعا یه وقتایی ام که خیلی گشنس بیشتر از 120 تا نمیخوره

هر روز چقد باید آب بدم بهش؟ 

تو شیشه شیرش سی تا بده