2777
2789
عنوان

اگه بدونید کسی بچه دار نمیشه

643 بازدید | 58 پست

جلوش بچه تونو بغل و بوس بکنید بده؟ من اصلا ناخوداگاه یه هو پسرمو بغل میکنم یا قربون صدقه ش میرم، یه هو خونم جوش میخوره اصلا با قصد و برنامه قبلی نیست، بعد دوست صمیمیم بچه دار نمیشه امشب خونمون بودن من پسرمو که روی پام نشسته بود داشتم بوس میکردم یه هو دیدم یه جوری نگاهم میکنه، الان از عذاب وجدان خوابم نمیبره، به نظرتون باید چیکار کنم؟

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی می کنم همچین کاری نکنم ولی گاهی ممکنه حواس آدم نباشه خب اتفاقیه که افتاده.

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

آخی عزیزم 😍 چرا ما خانوما اینقدر دل نازک هستیم 

همیشه همینطور عیب نداره از عمد نبوده 

هیچ کاری نکن دعا کن که دامنش سبز بشه 

نری ی وقت بهش بگی نمک رو زخمش بپاشی عزیزم 

خدایا همیشه دستم گرفتی این دفعه هم دستم بگیر ❤️🥰
آخی عزیزم 😍 چرا ما خانوما اینقدر دل نازک هستیم  همیشه همینطور عیب نداره از عمد نبوده  ه ...

به خداااا همیشه واسش از ته دل دعا میکنم، یعنی واسه همه اونایی که بچه میخوان و بچه دار نمیشن دعا میکنم چون میدونم چقدر انتظار سخته، من خودمم دو سال توی اقدام بودم تا بچه دار شدم   

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

اونی که از عمد میکنه با اونی که دلش پاکه و بی قصد کاری انجام میده آدم میفهمه 

حس خانما اشتباه نمیکنه  

اگه بی هوا بوده مطمئن باش اصلا ناراحت نشده

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
به خداااا همیشه واسش از ته دل دعا میکنم، یعنی واسه همه اونایی که بچه میخوان و بچه دار نمیشن دعا میکن ...

آخی عزیزم 😍 عیب نداره پیش میاد نگران نباش 

خدایا همیشه دستم گرفتی این دفعه هم دستم بگیر ❤️🥰