2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ترحم الکی نخرید، بنده خوشحالم که این جدایی اتفاق افتاد و من مجبور نشدم نوجوونی و جوونیم رو لای دعواها و رفتارای زشت پدر مادرم باهمدیگه بگذرونم و با همچون پدری زندگی نکنم.

خیلی مواقع طلاق راه سالمتریه برای بچها

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

عزیزم ترحم الکی نخرید، بنده خوشحالم که این جدایی اتفاق افتاد و من مجبور نشدم نوجوونی و جوونیم رو لای ...

با اینکه دلم خیلی بدرد اومد از حرف دختره ولی حرف شما کاملا منطقی و عاقلانس

عزیزم ترحم الکی نخرید، بنده خوشحالم که این جدایی اتفاق افتاد و من مجبور نشدم نوجوونی و جوونیم رو لای ...

خوب همه ی بچه های طلاق که شرایط شما رو ندارن شما اینو از ته دل برای خودتون میخواستید قطعا نه ولی حالا میگیم سرنوشت شما این شد و راضی هم هستید ولی ما که تو مدارس کلی بچه ی طلاق کلی مشکل کلی غم رو می‌دیدیم موافق نیستیم با موضع شما

بله گاهی اوقات یک تک والد داشتن بهتر ار دو والد مشکل دار هست ولی هیچ کس اینو برای خودش نمیخواد 

خوب همه ی بچه های طلاق که شرایط شما رو ندارن شما اینو از ته دل برای خودتون میخواستید قطعا نه ولی حال ...

موافق چه موضعی هستین پس؟ وقتی یه ازدواج ناموفق به هردلیلی توش بچه هم اومده، موافقید طلاق نگیرن زندگی کنن چندتا ادم روانی تحویل جامعه بدن؟ شما توی مدارس بچهای پرخاشگر شرور انرمال بدجنس بی ادب ندیدین با خانواده هایی که طلاق توشون اتفاق نیوفتاده؟ 

موافق چه موضعی هستین پس؟ وقتی یه ازدواج ناموفق به هردلیلی توش بچه هم اومده، موافقید طلاق نگیرن زندگی ...

عزمزمه ما رو نخور همه ی زندگی ها که شرایط زندگی شما رو ندارن گاهی اوقات طلاق ها به خاطر لج و لجبازی هست به خاطر ندونم کاری به خاطر دخالت اطرافیان همه ی طلاق ها که آدم های داخلش مشکل دار نیستند گاهی اوقات طلاق هه سر موضوعات خیلی الکی اتفاق میفته

موافق چه موضعی هستین پس؟ وقتی یه ازدواج ناموفق به هردلیلی توش بچه هم اومده، موافقید طلاق نگیرن زندگی ...

نه والله موافق این نیستیم دوتا آدم روانی چند تا آدم روانی دیگه هم تحویل جامعه بدن

بله گاهی اوقات یک تک والد داشتن بهتر ار دو والد مشکل دار هست ولی هیچ کس اینو برای خودش نمیخواد 

اون هیچکس اگه خانواده خوبی داشته باشه بله هیچکس دلش نمیخواد پدر یا مادرو از دست بده، ولی وقتی یکی خانواده خوبی نداره یکی از والدین ادمهای درستی نیستن چه برای همسر بودن چه والد بودن چه حتی همخونه بودن، به نظرم بچها از ته دل جدایی پدر مادر رو میخوان

لااقل بنده که از اعماق قلب خوشحالمو صدبار برگردم عقب دلم میخواد بازم این اتفاق بیوفته و هروقت تصور میکنم اگه زندگی پدر مادرم ادامه داشت الان من چی میشدم مو به تنم سیخ میشه. حتی از تصور کوچیکترین چیزا گرفته تا بزرگترینا، من قطعا اگه زندگیشون ادامه پیدا میکرد خونه بند نمیشدم که تحملشون نکنم، کنکور میدادم میرفتم یه شهر دیگه 

عزمزمه ما رو نخور همه ی زندگی ها که شرایط زندگی شما رو ندارن گاهی اوقات طلاق ها به خاطر لج و لجبازی ...

چی بگم والا، کلا زندگی ای که ادما نتونن باهم و حتی به زور پروسه ی طولانی طلاق و مشاوره هاش سازش کنن و جدی جدی طلاق بگیرن سر مسائل بیخودی، همون بهتر به طلاق منجر بشه. چه بد که الکی الکی بچه هم میارن اونم درگیر تصمیماتشون میشه