2777
2789

بیاین باهم درد و دل کنیم

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه قهر نیستم و خونمم مث سگ پشیمونم تاپیک قبلیمو بخون درد و دل منه همین الان

حتما میخونمش 

من دارم جدا میشم یکساله 

دلیل جداییتون چی بود عزیزم؟ من خودم ی هفته هست خونه بابامم ی پسر۴ ساله هم دارم شوهرم شکاکه و دست بزن داره همش تهمت میزنه منم بعد۱۰ سال دیگه طاقت نیاوردم اومدم خونه بابام

ی بار نشد بیایم تاپیک طلاق، مردهای بیمار سایت درخواست ندن .بیمارهای روانی 

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
منم 

دلیل جداییتون یاقهرتون چی بود عزیزم؟ من خودم ی هفته هست خونه بابامم ی پسر۴ ساله هم دارم شوهرم شکاکه و دست بزن داره همش تهمت میزنه منم بعد۱۰ سال دیگه طاقت نیاوردم اومدم خونه بابام

منم چندوقت پیش تو جیب شوهرم قرص ب۲ پیدا کردم بعدش گل بعدم دوس بار در حد چت با همکار مچشو گرفتم بعد چند روز پیش پسر ۳سالم گفت بابا ی خانومو سوار ماشینش کرده بود باهم رفتیم پارک اولش اومد بزنه زیر همه چیز ولی… مبخواستم تمومش کنم مادرشوهرم قضیه پارکو اینارو نمیدونم فقط میدونه پسرش ب شدت رفیق بازه و شبا تا۱۱ ۱۲ من تنهاو اخلاق گندی داره  بهم گفت تا من میرم مکه و میام قهر نرو خودم میام ادمش میکنم منم واسه اینکه قسم داد وایسادم تا بیاد بعد مهمونیاش من برم

ی بار نشد بیایم تاپیک طلاق، مردهای بیمار سایت درخواست ندن .بیمارهای روانی 

کم دارن به منم درخواست دادن