2777
2789
عنوان

دلی:)

39 بازدید | 2 پست

آيت الله مجتهدي تهراني:

وضو مي‌گيري، اما در همين حال اسراف مي‌کني

نماز مي‌خواني اما با برادرت قطع رابطه مي‌کني

روزه مي‌گيري اما غيبت هم مي‌کني

صدقه مي‌دهي اما منت مي‌گذاري

بر پيامبر و آلش صلوات مي فرستي اما بدخلقي مي کني

دست نگه دار بابا جان!

ثواب‌هايت را در کيسهٔ سوراخ نريز...!!

لطفاً یه صلوات براشادی روح پدرم بفرستید.ممنون🙏💔

خدایی مقایسه درستی نیست

آدمایی که نماز نمیخونن و روزه نمیگیرن و اینا اسراف نمیکنن؟ قطع ارتباط نمیکنن؟ غیبت نمیکنن؟ 

بیا پایین بابا سرمون درد گرفت یجوری دارید جامعه رو به لجن میکشید چرا اینجوری جلوه میدید که هر کی نماز نخوند و موهاشو ریخت بیرون و اینا دیگه الان بهترین و معصوم ترینه و اون نمازخونه الان گرگی در لباس میشه؟ همه آدما اشتباه میکنن

این صحبت رو چرا ازش سو استفاده می‌کنی این صحبت پای منبر برای کسایی گفته میشه که نماز میخونن و قراره با این صحبت اصلاح کنن بعضی رفتاراشونو نه یه عده که بگن اره من نماز و روزه نمیگیرم پس من الان از اینا بهترم و به خودش افتخار کنه

چقدر پست و حقیر سر و ته یه صحبتو بگیری به نفع خودت مصادرش کنی 😒 منطقی صحبت کن چرا ریشه دینو از بیخ میزنی اون دنیا چوب تو استینت میکنن

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
خدایی مقایسه درستی نیست آدمایی که نماز نمیخونن و روزه نمیگیرن و اینا اسراف نمیکنن؟ قطع ارتباط نمیکن ...

چندسالته؟البته سن واقعیت!!اگر کمی فقط کمی سطح درک وشعورت  بالابود میفهمیدی که این حرفو من برا اهانت به هرادمی که خودت فکرشومیکنی نزدم وگرنه میتونستم این همه وقت بیام درمورد برعندازا وکم حجابا تاپیک بزنم ولی اینومیدونم پوشش هرکس به خودش ربط داره اصلا تاپیک من چه ربطی به پوشش داشت ؟؟؟فقط حرف یه مراجع بود ازجمله اش خوشم اومد بعنوان تاپیک دلی زدم بیخودی هی قیمه رونریز توماستا وبحث سی.اسی نکش وسط😑ازطرز صحبتتم میشه فهمیداگه  حتی سنی که به دروغ زدیشم درست باشه ازنظر ذهنی وعقلی هنوز تودوران کودکیت موندی دخترجون!حیف که حوصله ووقت این بچه سالایی که13.14سالشونه والکی میزنن25روندارم وگرنه خوب میتونستم جوابتوبدم😑😑

لطفاً یه صلوات براشادی روح پدرم بفرستید.ممنون🙏💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.