2777
2789

دیروز نوبت دکتر داشتم منشیش یه مرد مسن بود قبل از من یه دختر جوون بود ما هردوباهم رفتیم داخل یه دفعه منشی داد زد خانم ..دختر خانم فکر کردم با منه گفتم بله با پوزخند گفت هه با شما نبودم خواهر محترم از دیروز تاحالا همش دارم خودخوری میکنم که چرا نگفتم آقا من چه طور برادری همسن تو دارم بابامم از تو کوچکتره جاهای دیگم همین برخورد باهام شده  

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

وا مگه نداریم خواهر و برادری با اختلاف سنی زیاد

از چه چیزایی ناراحت میشینا

همینطوری گفته خواهر

نگفته واقعا خواهرشی که

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من خودمم کم سن و سال نیستم ولی آقاهه مطمئنم هفتاد داشت 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

شاید تکه کلامش بوده منم دیروز ب ی پیرزن زرتشتی گفتم سلام حاج خانوم  

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
شاید تکه کلامش بوده منم دیروز ب ی پیرزن زرتشتی گفتم سلام حاج خانوم    

😅

من چند بار تو تاكسي اين اتفاق برام افتاده ،مثلا گفتم سلام ،راننده كه پيرمرد هم بود بهم گفت سلام خواهرم 😂😂😂😂😂خيلي جدي نگير 

کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده

زنا هم همینن. من امروز یه مریض زن داشتم پنجاه ساله. وسط حرفاش میگفت خواهر! من مامانم هنوز پنجاه سالش نشده! حرصم گرفته بود اما گفتم شاید عادت داره به همه بگه 

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
وا مگه نداریم خواهر و برادری با اختلاف سنی زیاد از چه چیزایی ناراحت میشینا همینطوری گفته خواهر نگ ...

آخه  از بابای منم بزرگتر بود

اینجور مواقع باید جوابشونو بدی والا خودخوری فایده ای نداره

میشه برا سلامتی نی نیم و خانوادم یه صلوات مهمونم کنید ..... این صلوات برای کسایی که برام صلوات فرستادن اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ... مرسی