2777
2789

سلام تو رو خدا کمکم کنید اگه تجربه ای دراین ضمینه دارید میخوام ببینم از روشی واسه پاک کردن تتو استفاده کردید و نتیجه گرفتید

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هم ليزر ميشه هم رنگ كرم  بخري روشو دوباره تاتو كني با رنگ پوست 😊😊

تورو خدا اینکارو واسه هیچ بنده خدایی تجویز نکن

خیلی اشتباهه

برای ادم نابینا شیشه با الماس فرقی نداره پس اگه کسی قدرتو ندونست فکر نکن شیشه ای مطمئن باش اون نابیناست
من با ليزر توسط متخصص پوست پاك كردم هيچ اسكار و زخمي هم ندارم خودليزر هم چندان درد نداره بي حسي مي ...

فاصله بین جلساتتون چندماه بود؟ هزینه هرجلسه چقدرشد؟

من‌هفته پیش ارایشگاه بودم‌برای یه نفر تتو‌زده بود واون‌جلسه تتو‌قبلیش را پاک میکرد با همون‌دستگاه تت ...

با محلول ریممور پاک میکرده نمیدونم چه جوریه کاش کسی تجربه داشت ببینم راضی بوده یا نه

دوستان عزیزم خیلی به تجربتون نیاز دارم اگه اطلاعاتی دراین ضمینه دارید برام بنویسید میام میخونم ممنون

من با ليزر توسط متخصص پوست پاك كردم هيچ اسكار و زخمي هم ندارم خودليزر هم چندان درد نداره بي حسي مي ...

من فقط دم ابروهام رو به بالا تتو داره میخوام دم ابروهام که به یک سانتم نمیرسه رو پاک کنم شما کل ابروتون بود؟ 18جلسه خیلیه اخه