2777
2789

سلام به روی ماهتون

یه سوال خیلییییی مهم دارم، ممنون میشم کمکم کنید چون دارم از فکر و تحقیق کلافه میشم

و اما مشکلم:

اگر همراهی با مادر، یا احوالپرسی با او، منجر به صحبت در مورد دیگران بشه، زمینه ی غیبت یا نوعی سخن بردن یا آوردن از کسی بشه، یا اظهار نظر یا قضاوت در مورد کسی بشه، چه باید کرد؟ مثلا منِ نوعی مادرم خیلی خیلی ازم دوره، ۸ سال شده که ندیدمش و من هر از چند گاهی با ایشون تماس می گیرم و هر طور شده یه صحبتی در مورد کسی پیش میاد، هر کاری میکنم پیش میاد یعنی نمیشه می پرسن فلانی چطوره منم مجبورم بگم خوبه میپرسن درسش تموم شد میگم بله میگن پس بالاخره تموم شد جشن گرفتن و... بعد یهو می بینم وسط غیبتم.. بعد تا مدت ها حالم بده

شده با خودم گفتم بزار لااقل کمتر زنگ بزنم کمتر وارد گناه بشم، اما آخه اینم شد راه حل؟

نگید به مامانم بگم بیا غیبت نکنیم، جالبه که او هم خودش رو غیبت حساسه، چند بار نرم گفتم، ولشون کنیم، در مورد خودمون صحبت کنیم، وارد گناه بقیه نشیم و.. انواع مختلف، اما احساس کردم ناراحت شده، یه جور همراهی میخواد، از نظر او، درد و دل هست

چیکار کنم؟

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صحبت عوض کردن 

کوتاه صحبت کردن 

نپرداختن ب بقیه 

چندبار تذکر دادن ک‌بدونن دوست ندارید غیبت کنید و اعمال خوبتون بره برای اونا .. و انرژی منفیشم حالتونو بد میکنه

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

صحبت عوض کردن  کوتاه صحبت کردن  نپرداختن ب بقیه  چندبار تذکر دادن ک‌بدونن دوست ندا ...

اینقدر با این حالت ها امتحان کردم.. اما آخرش با یه جور دلخوری تموم میشه

اینقدر با این حالت ها امتحان کردم.. اما آخرش با یه جور دلخوری تموم میشه

ببینید وقتی رو موضعتون بمونید ، بعد یه مدت میفهمن نباید درمورد بقیه از شما سوال کنن و غیبت بشه و اینا.. تلفن هم کوتاه کنید ، درمورد بقیه هم اااگر سوالی شد بگید نمیدونم خبر ندارم هرجا هستن سلامت باشن 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ببینید وقتی رو موضعتون بمونید ، بعد یه مدت میفهمن نباید درمورد بقیه از شما سوال کنن و غیبت بشه و این ...

آخر این قضیه اون دنیا کار دست من نده انشاالله، با مادر همسر هم همین مشکل هست، در مورد یکی که صحبت نکنه تا من تاییدش نکنم و دل به دلش ندم اون جور که میخواد ول کن قضیه و من نمیشه