2777
2789

چیکارا میکنید خونه رو اکثرا چه ساعاتی تمیز میکنید

من خودم همیشه صبح ها تمیز میکردم ولی امروز بدنم درد میکرد الان میخوام یکم گردگیری و جارو بکشم

شما در چه حالید

«خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه                             همون لحظه‌ای که فکر می‌کنی به آخر دنیا رسیدی، درست در       نقطه‌ی آغاز هستی.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم شام میپزم خونه هم تمیززززز

چند روزه انقدر کسلم اصلا نتونستم به خونه برسم

چی میپزی

«خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه                             همون لحظه‌ای که فکر می‌کنی به آخر دنیا رسیدی، درست در       نقطه‌ی آغاز هستی.»

الان لباس هارو دو دور ریختم ماشین پهن کردم

حمام و دسشویی رو برق انداختم 

ظرف های ناهار شستم

الان جارو برقی گرد گیری دستمال کشی سرامیک و شام مونده

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

من مربا گذاشتم مربای توت فرنگی  با اش رشته  خونه هم باید گردگیری کنم با جارو برقی  ...

به به نوش جونتون

من شام نذاشتم اصلا حال و حوصله ندارم تاپیک زدم انگیزه بگیرم برم کارامو بکنم

اتاقمو میخوام مرتب کنم لباسامو انداختم لباس شویی دارم نفس تازه میکنم 😂😂😂

منم لباسارو انداختم لباسشویی دوتام پتو باید بندازم اینا تموم شن تمیزی رو دوس دارم ولی خیلی بی حال شدم

الان لباس هارو دو دور ریختم ماشین پهن کردم حمام و دسشویی رو برق انداختم  ظرف های ناهار شستم ...

کاش هر روز یه تاپیک اینجوری بود انگیزه میگرفتیم کارامونو میکردیم 

الام دلم خواست دستشویی رو هم بشورم

صبح جارو کردم،فقط ظرف دارم بشورم،شامم کتلته

نوش جونتون چند روز یه بار جارو میکشید