2777
2789
عنوان

مجبورم به فرار .یعنی بدون اجازه بابام نمیشه عقد کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7754 بازدید | 279 پست
میگن معتادع سیگار میکشه  اما بیشتر کینه هایی هست که از هم دارم

تصور کن توی جمع نشستی یا بچه بغل یا توی ماشین شوهرت سیگار ب دست.چیزیم بگی دور از جونت میگه خفه شو مگه از اول نمی‌دونستی...من ک حاضرم فقیر و ندار باشیم اما همسرم سمت این چیزا نره.میرم بیرون همش میگم خدایا شکرت ک همسرم حتی اهل قلیون نیست

نه بعضیا خیلی حرص خوردن توی تاپیک قشنگ مشخصه 

ببخشید اگه اذیت شدین ، خیلی حالم بد بود 

هنوز کاری نکردم ، و الان دلسرد شدم نسبت به کارم ، یکم نیاز به زمان دارم 

مرسی که راهنمایی کردین ، امیدوارم کار اشتباهی نکنم 😓😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور کنید همه پافشاری هارو کردیم ، یه روزی باهم حرف میزدیم در مورد فرار و خودمون مسخره میکردیم فرارو ...

به هرحال فرار راهش نیس 

صبوری کن .. ببین آیا پارتنرت هم قد تو صبوری میکنه ؟!

مگر اینکه خودت خسته شی و راهتون رو جدا کنید از هم

هرچند دردناک ولی محترمانه

پیانیست ..فرزند کوروش بزرگ🩵       

تصور کن توی جمع نشستی یا بچه بغل یا توی ماشین شوهرت سیگار ب دست.چیزیم بگی دور از جونت میگه خفه شو مگ ...

اخه برخلاف ضدیت خانوادم با این چیزا من خودمم هر از گاهی تازگیا با دوستا قلیون میکشم ولی نه که معتادش باشم یا دوستامم سیگار میکشن  یکی دوتاشون اما اختلالی تو زندگیشون نشده 

اخه برخلاف ضدیت خانوادم با این چیزا من خودمم هر از گاهی تازگیا با دوستا قلیون میکشم ولی نه که معتادش ...

عزیزم وارد زندگی بشی اونوقت میفهمی.ما گفتنی ها رو گفتیم.تصمیم با خودت...فرار دور از جانت احمقانه ترین راهه

هیچوقت فرار نکن ببین اول این که خوشبخت شدنت پنجاه پنجاه هست ممکنه خیلی هم خوشبخت بشی و یا برعکس ممکن ...

تصمیم گرفتم ، مرسی بابت کمکتون ، تاپیک بعدیم درباره همینه 

منصرف شدم از کارم 💔

منم عاشقم بخاطرش تو روی بابام وایستادم ک الهی بمیرم بابام الان قلبش گرفته هیچ سگی ارزش پدر رو ندارم اینو اول ب خودم میگم بعد ب تویی ک میخوای فرار کنی

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید