2777
2789
عنوان

مجبورم به فرار .یعنی بدون اجازه بابام نمیشه عقد کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7754 بازدید | 279 پست
بفرما  مقصر همجنسای خودمن ک انقد ساده ان! عزیزم عهدبوقه مگ؟؟ همینطوری میکنین پسرا روتون سوار م ...

اخه شما بگو‌ الان چه راه حلی هست ، خب هر چقد از در منطق وارد میشن خانوادم قبول نمیکنن 

ببین قربونت برم چ بخوای چ نخوای فرار بدترین و احمقانه ترین راهه

پس فردا اگ بخوای جدا شی ازش، هیشکی پشتت نیس، هیچ خانواده ای هواتو نداره اینارو درنظر بگیر

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن کسی که یه بار رفت سمت سیگار دیگه هیچ وقت ولش نمیکنه و... اما واقعا تلاش کرد ، یه بار داداشم کل ...

شما الان دوستش داری و نمیتونی درست تصمیم بگیری.ما بیرون گودیم و عاقلانه راهنمایی میکنیم.فرارت فقط اشتباه محضه.سیم کارتتو خاموش کن بهش بگو من نمیتونم فرار کنم اگر منو میخوای تلاش کن وگرنه برو...اگر گفت کتک خوردم ۳ساله تلاش میکنم و...گول نخور بهش حق نده.عاشق کم ندیدیم.داداشم بالای ۵سال برای ی دختر با ما جنگید ...پس ی مرد اگر قلبی دختری  رو بخواد هیچوقتتت نمیگه فرار کن...از خدا کمک بخواه...عشق همیشه هست اما راه اشتباه بری دیگه قابل جبران نیست...سخته میفهممت.برای همه مون پیش اومده اما با عقل تصمیم گرفتیم و خدا شکر پشیمون نشدیم...ی نفر بودمنو میخواست چندین سال اما خونوادم چون تک فرزند بود قبول نمیکردن...و من بخاطر خونوادم پا روی همه چیز گذاشتم و پشیمون نیستم

ببین شوهر من اومد خاستگاری بابام از خونه انداختشون بیرون کلی ادم فرستاد و باز خاستگاری کرد با احترام ...

هر لحظه بیشتر داره توی دلم خالی میشه ، چ کنم که موندم برم و خانوادم دلشون بشکنه یا بمونم و تا اخر عمرم حسرت بخورم،😓😓

اخه شما بگو‌ الان چه راه حلی هست ، خب هر چقد از در منطق وارد میشن خانوادم قبول نمیکنن 

دلیل مخالفتشون چیه؟

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
دلیل مخالفتشون چیه؟

سیگار ، اما بیشترش به خاطر کینه داشتن از همه ، اصلا باباهامون از هم خوششون نمیاد ، اما بابای اون وقتی دید محمد دلش اینجاست تلاشش کرد بخاطر بچش 

بابای من اصلا کوتاه نمیاد 

فقط تلاش کاربر های عزیز برای قانع کردن استارتر 

سواله برام چرا انقدر حرص می‌خورید ؟

بالاخره جامعه به دخترایی که باید بشن عبرت دیگران هم نیاز داره دیگه همه که خوشبخت نمیشن کسایی هم باید باشن که بدبخت بشن تاپیک بزنن و کاسه چه کنم چه کنم بگیرن دستشون 

استارتر هم یکی شون ، مثل تاپیک پربازدید و هزاران تاپیک غلط کردمِ دیگه 

حرص نخورید می‌ره یکی دو ماه بعد با گردن کج و معوج توی شرایطی که همه پل ها رو پشت سرش تر زده و خراب کرده و نه راه پیش داره نه پس سر و کله ش پیدا میشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

هیچ دختری با فرار زندگیش رو روال نشده

تاکید میکنم هیچ دختری .. حال جسمی و روحی و همچنین آیندنت رو به خطر ننداز

سعی کن با شخص پدرت منطقی و آروم حرف بزنی و از احساست بهش بگی .. خیلی منطقی و سنجیده 

شاید که نرم شد 

اگه واقعا همو میخواید بیشتر پافشاری و صبوری کنید

و تصمیمات عقلانی بگیرید نه احساسی 

توام خدایی داری دختر .. امیدتو از دست نده❤️

پیانیست ..فرزند کوروش بزرگ🩵       

سیگار ، اما بیشترش به خاطر کینه داشتن از همه ، اصلا باباهامون از هم خوششون نمیاد ، اما بابای اون وقت ...

خب سیگار ک چیزی نیس میتونه ترکش کنه 

سیگارو بهونه کردن! نمیدونم چی بگم 

فقط تلاش کاربر های عزیز برای قانع کردن استارتر  سواله برام چرا انقدر حرص می‌خورید ؟ بالاخره ج ...

موضوع حرص خوردن نیس .. کمک و راهنمایی به یه هم جنس خامه

پیانیست ..فرزند کوروش بزرگ🩵       

هر لحظه بیشتر داره توی دلم خالی میشه ، چ کنم که موندم برم و خانوادم دلشون بشکنه یا بمونم و تا اخر عم ...

دل خانوادتو نشکن به هییییچ وجه.اون پسر یه نفره و و خانوادت چند نفر... پدرت رو دغ نده مادرت رو سر افکنده نکن .بخدا قسم هیییییییییچ چیز تو این دنیا به اندازه ی سرافکندگی پدر غم انگیز نیست.این ممد هم اگه واقعا عاشقت باشه بااااز هم صبر میکنه و به تو نمیگه فرار کن!تو با فرار کردن سبک میشی و بی ارزش میشی

هیچ دختری با فرار زندگیش رو روال نشده تاکید میکنم هیچ دختری .. حال جسمی و روحی و همچنین آیندنت رو ب ...

باور کنید همه پافشاری هارو کردیم ، یه روزی باهم حرف میزدیم در مورد فرار و خودمون مسخره میکردیم فرارو ، اما الان دیگه راهی نزاشتن 

منم راستش دو دل شدم ، میترسم. از اینده نامعلوم ، از آبروی خانوادم ، از همه چی .... نمیدونم واقعا موندم و تصمیم سختیه

موضوع حرص خوردن نیس .. کمک و راهنمایی به یه هم جنس خامه

نه بعضیا خیلی حرص خوردن توی تاپیک قشنگ مشخصه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85