2777
2789

تو تاپیک قبلیم گفتم جریانو که طرفم چندین بار خاستگاری اومد و نزاشتن 

حالا امکانش هست فرار کنیم چون خانوادم اصلا راضی نمیشن و راهی ندارم فک میکنم ، از طرفی میترسم مامان بابام دق کنن خیلی در عذابم 

حالا، بعضی کاربرا گفتن که اون عقد باطله ، یعنی هیچ راهی نیست برای عقد بدون اجازه پدر؟ 

بعد عقد برمیگردیم ، فقط میخایم راهی نباشع که جدامون کنن 

پس نامه دادگاه که میگن شرایطش چطوریه ؟

میشه لطفاً راهنمایی کنید 

توی نمیدونم ترین نقطه زندگیمم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من راجع به سوالتت هیچ اطلاعاتی ندارم میدونم جوابم بی ربطه ولی میگم 

به نظرم تو حسرتش بمونی خیلی بهتر از اینه بری تو زندگی تو حسرت این اشتباه بزرگ بمونی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

با چه زبونی ازت خواهش کنم نکن اینکارو.تاپیک پربازدید رو بخون چه بلایی سرش اومده.نکن دخترم نکن خواهرم نکن عزیزم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

فرار نکن نکن نکن

پشت و پناه آدم اول و آخر خانوادشه کسی ک نسبت خونی داره با اینکار قید همه چی رو بزننننننننننن

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒

خب یکم صبر کن باز تا پدرت راضی شه راضی کردن پدرت با پسزس. حتما ی دلیلی داره راضی نمیشه خیلی توجه کن  خیلیا بودن شرایط شمارو داشتن چون چششون کور بود ندیدن بعدا کارشون به جدایی کشیده منطقیی فکر کن

میتونی بری شکایت کنی از پدرت اگه سنت قانونی باشه دادگاه تشکیل میشه و اگر محرز بشه پدرتون مخالفت بی جا میکنه دستور عقد بدون اذن پدر میدن

البته ب نظر من اینکارو نکن هیچکس ب اندازه پدر و مادر صلاح آدمو نمیخواد و هیچ مردی هم ارزش این همه فداکاری رو نداره