2777
2789

بچه بودم تو عقد حامله شدم ترسیدم رفتم بهش گفتم چیکار کنم مامان بابام نفهمن 

گفت بچه مال پسرم نیست  هرکی کاشته بگو ببره خرج کنه بندازتش

شوهرم خواب بود یا نمیدونم

انقد ترسیدم رفتم حلقمو فروختم خرج کشتن بچم کردم تنهایی

خانوادم فهمیدن خون ب پاشد و......

هرشب خواب اون بچه و اون حرفها  

گفتنش واقعا چه تاثیری داره جز اینکه دوباره از یاداوریش خودمونو حرص میدیم.بخشیدن به این معنا نیست که دوباره اشتباهمونو با ادمای اشتباه تکرار کنیم بلکه باید ببخشیم تا خودمون به آرامش برسیم و دیگه محبت و لطفکونو برا ادمای اشتباه خرج نکنیم وگرنه کینه نگه داشتن فقط به خودمون آسیب میرسونه.به خودمون بپردازیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر من زن خوبیع خیلی هم مهربونع ما یه فامیلی نصبتا دوری داریم سه چهار ماه پیش با یکی از فامیلای نزدیک خودم دعواشون شدع بود جلو خودم ب اون طرف گفت حروم.زاده😑اصلا ازش انتظار اینجور صحبت کردن نداشتم 

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
تا حالا بحث و حرفی بینمون پیش نیومده خدا روشکر  چیزهای جزئی بود ک ایشون ب همسرم گقتن و همسرم ب ...

هر یک نفری ک مادر شوهرش عقده ای نباشه جای شکر داره. خوشحالم ک حالت خوبه از این بابت

چون همه این شانسو ندارن گیر مادر شوهر بی عقده بیوفتن. خوشحالم ک با ادم درست فامیل شدی.

عزیزم هر جور باشه تو طی این همه سال یه حرف خوب وسط اومدع

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

عجب بی شرفیه. چجوری دلش اومده ب ی دختر کم سن و سال اینجور بگه

الان خدا جوابشو داده.دخترش بایکی ازدواج کرده ک دومین ازدواجشه.چهارساله بچه دارنمیشه.پدرشوهرشم پارسال مرد تمام هزینه هاو کارای مادرشوهرش گردن این افتاده.داره زجر میکشه دخترش.من ک نفرین نکردم ولی چوب خداس

چجوری میتونن چشاشون ببندن و دهنو وا کنن.

اعصبانی بود وگرنه اصلا از این جور حرفا نمیزنه

با اینک من چیزی هم بهش نگفتم ولی بابت حرفش ازم عذر خواهی کرد

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻