2777
2789
این چ تاپیکیه زدی استارتر اولن ک یادآوری همچین خاطراتی چ لطفی داره بعدم ک داری دونه دونه تشویق میکنی ...

عزیزم بهتره با خودمون صادق باشیم. کسی ک بدی کنه جای بخشش نمیزاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که دارم میخونم کامنت ها رو از ازدواج سیر شدم و دارم با خودم میگم چقدر بعصی مادرشوهرا فضولن و ب ...

پشیمون نشو موقع انتخاب ب خونواده ش هم توجه کن ک اینجوری دچار بحران نشی عزیزم

خدانکنه قشنگم.اینجوری نگو از کجا میدونی هیچوقت باردارنمیشی

😔

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
همسرم اصلا تودار نیس با ۳۷سال سن.دیگه تهدید کردم هوناروتو بحثامون دخالت بده تموم میکنم.فعلا ک آدم شد ...

خوبه حداقل. انشالله که همسرتون متوجه بشه کارش اشتباه.

جسارتا میتونم سوال کنم شما ترک هستین؟

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
ممنونم.نه عزیزم کورد هستم

من خودم ترکم همچین چیزا رو زیاد دیدم به شما جسارت نمیکنم ولی تو قومیت ها نمی‌دونم چرا همچین مسایل پر رنگ تره.ترک، کرد، عرب وصلت داشتیم زیاد دیدم.

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
من خودم ترکم همچین چیزا رو زیاد دیدم به شما جسارت نمیکنم ولی تو قومیت ها نمی‌دونم چرا همچین مسایل پر ...

اره متاسفانه همینطوره.به خاطر اینه ک خودشون رو با جامعه سازگار نمیکنن و توی طرز تفکرنسلای گذشته موندن

ولی ادعاشون ک تو پسر دوستی ته نداره. فقط عروس طفلک رو زیادق میبینن.

دروغه همه چی . بخدا اگه کسی پسرشو دوست داشته باشه برا آرامش پسرشم که شده عروسشم دوست داره ایناهمه چرته که ما پسرمونو دوست داریم اما عروسمونو نه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

حرف زیاد زده یکی ازیکی بدتررر

ماچون زدری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم ،بریدیم   دل نیست کبوتر که چوبرخاست نشیند،ازگوشه بامی که پریدیم،پریدیم.  عمری باشه تلافی کنیم خوبی هارو چندبار بدی هارو صدبار