2777
2789
خوشبحالت از موفقیت ب ماها هم یاد بده ک چیکار کنیم. امیدوارم همیشه موفق باشی

قربونت عزیزم. موفقیت هام که شخصی هستن مثلا موفقیت تو کارم که یه مدت کارهام تو کل شهر زبانزد بود، و حتی تو سطح کشور و بین المللی هم دیده شدن. 

امیدوارم شما هم تو زندگی تون موفق و خوشحال باشی.

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی دفعه چندسال پیش تازه عروس بودم باهفده سال سن.پیش اونا زندگی میکردیم با شوهرم دعوامون شده بود.اومد گفت جهاز هیچی نیاوردی آبمیوه و کیک عروسیتونم مادادیم من فقط گریه کردم

ی دفعه دیگه ام ماه پیش بازم باشوهرم دعوامون شد شوهربی عقلم زنگ زد اومدن گفت ب شوهرم ک این گهی بود ک خودت آوردی.آخه شوهرم خودش منو انتخاب کرده بود.دوست نبودیم

چرا همیشه تاپیک بدترین حرف مادرهمسره؟چرابهترینش نیست؟

من حرف بدی ازش نشنیدم اما حرفی که شوکه و خوشحالم کرد این بود که جلو یه جمع یهویی گفت دوستم داره . 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

ی دفعه چندسال پیش تازه عروس بودم باهفده سال سن.پیش اونا زندگی میکردیم با شوهرم دعوامون شده بود.اومد ...

وا چرا دعوا هاتون به اونجا میرسه. همسرت دوباره باید تربیت بشه.

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

بچتو مردای توی خیابون درست کردند.

یبارم داشتم آدامس بادمیکردم گف مامانم خدابیامرز میگف هرکی اینجوری ادامس بخوره خرابه.

یبارم بهم گف میام طلاقت میدم ازخونه پسرم میندازمت بیرون بچتم ازت میگیرم...بااینکه سه دونگ ازخونه مال منه..

خیلی حرفا زده ک تا عمق وجودم نمیبخشمش..هیچوقت..الهی دخترش تقاص پس بده

چرا همیشه تاپیک بدترین حرف مادرهمسره؟چرابهترینش نیست؟ من حرف بدی ازش نشنیدم اما حرفی که شوکه و خوشح ...

چون همه این شانسو ندارن گیر مادر شوهر بی عقده بیوفتن. خوشحالم ک با ادم درست فامیل شدی.

تا حالا بحث و حرفی بینمون پیش نیومده خدا روشکر 

چیزهای جزئی بود ک ایشون ب همسرم گقتن و همسرم به من گقته 

در مقابل منم اگ چیزی بوده ب همسرم گفتم نمیدونم ب مادرش گقته یا ن

در کل رابطه امون ظاهری خوبه 

خدایا شکرت